Belső hálózati átszervezés

Most léptünk be abba a zónába, ahol már számotokra is érezhető folyamatok indulnak be. Ennek első lépése a belső hálózati átszervezés, ami korrigálja a dilettáns idegen beavatkozás elhibázott személyzeti politikáját. Ezek mellett felkarolja azokat a tehetséges és becsületes embereket, akiket ez a politika juttatott a süllyesztőbe.

Mindenek előtt leszögezném, hogy elhagytuk azt a zónát, ami indokolatlan teret engedett az elnyomottaknak egy olyan átgondolatlan szellemiség okán, ami nem gondolt arra, hogy ezek az elnyomottak akár kegyetlen elnyomók is lehetnének, ha nem lennének elnyomva. Az ebből fakadó durva jövőjelek kezdenek megszűnni és fönn is lassan rájönnek, hogy nincs az én megoldásomnál jobb. Nem állítom, hogy ez lenne a legjobb megoldás, ám ahhoz képest, hogy senki más nem tett le az asztalra semmilyen megoldást, mert az (amúgy logikai rációt nélkülöző) idegen felsőbbrendűségben bízott, jelenleg ez a legjobb megoldás. Egészen addig ez a hatályos, amíg valaki elő nem áll egy jobbal és akkor hajlandó vagyok ezt átminősíteni B-tervvé. De az semmi esetre se működik, hogy mindenki nagy hangon méltatlankodik a fotelből, de azonnal nyuszivá válik, ha elő kellene jönnie egy másik, működő komplex megoldással.

Most nem kívánom megnevezni azokat a nemzeteket, akik egy mostanság divattál váló viselkedés élharcosai lettek. Ezt tükrözi vissza ez az egész kifordult világ, ahol mindenki hirtelen feketepárti lett, míg a dologról egészen másképp vélekedik önmagában. Nekem elég sok képességem van, ezek egyike, hogy látom, ki mit gondol valójában. Van az idegeneknek egy idióta szokásuk, hogy kihasználva a földi emberek kollektív kapcsolódásait, állandóan majmokat raknak fölém amolyan mentor jelleggel. Ekkor elkezdem a blogjaimon azt hirdetni, amit ezek valójában gondolnak, csak nem merik kimondani. Ilyenkor nagyon sokszor vagyok "kelet-európai", meg "vad", meg mindenféle ilyesmi, én pedig ebben a pillanatban minősítem őket vissza és annyi ilyen történik, hogy lassan véget vetek ennek és átszervezem a földi kollektív tudatot.

Mivel minden ilyen folyamat 3D-ben előbb elkezdődik a magasabb dimenziós műveletek időben visszaható hullámai miatt, elmondható, hogy a mi időérzékelésünk szerint ez már lassan 1 éve elkezdődött, ám többnyire felkészüléssel és a háttérben futó átrendeződésekkel telt. Körülbelül nyár végéig ezekből sok a felszínre kerül és megkezdődik a második szakasz, ami kedvezményezett helyzetbe hozza azokat az embereket, akik indokolatlanul kerültek méltatlan helyzetekbe. mi nagy különbség az idegen vezetés és e között, hogy én nagy hangsúlyt fektetek az anyagi helyzet megerősítésére és nem érdekel, ha valaki ettől elkurvul, mert nem a pénz változtatja őket meg, csak felszínre került a valós természetük. Aki elkurvul, az elveszíti ezt a támogatást, az új rendszer pedig csak azokra fókuszál, akik a pénzt a valós értékén jelölik meg az értékrendjükben.

A kettős beszéd és kétszínűség ideje lejárt. Ezt a kellemetlen időszakot pedig próbának tekintem, ha még volt kétség bizonyos emberi jellemvonások kérdéseiben, az már biztosan a múlté. Mivel innentől állandó monitorozás váltja fel a hűbéri rendszert, a hibák is menet közben korrigálódnak és így történik a felfelé jutás és a lefelé zuhanás is.

Az elmúlt hétben sikerült lezárni egy bizonyítási eljárást, aminek az volt a célja, hogy vizsgálat alá vonja az "'ég által küldött emberek" minőségét és viselkedését. Ez bármelyikőtöket érintette eddig, aki valamilyen "angyali" segítséget kapott. Bebizonyosodott, hogy nem működik a "kinevezett barátok" rendszere sem, ezek mind olyan érdekeket szolgáltak, amikről még sokszor az ég sem tudott. Mivel az ég szereti a gátlástalan, ostoba embereket felemelni, most ennek ők is meglátták (sőt, pár lövés után meg is érezték) a kárát, a belső hálózati átszerverzés időszakába lépve azonnal megindul ennek a káros folyamatnak a korrekciója.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése