Az informatikai gondolkodás

Ha jobban belegondoltok, az informatikai gondolkodás isteni gondolkodás, hisz az ember teremtett egy gondolkodni és dönteni képes lényt, amit előbb fel kellett ruházni a gondolkodás és döntés képességével. Amikor egyedül voltam egy lehetőségeimet és képességeimet messze meghaladó feladatra, ahogy elővettem az informatikai gondolkodást, fel is nőttem a feladathoz. Ami miatt nem tekinthető istennek minden informatikus az a plusz, amit itt engem csak nagyon kevés informatikus értene meg és ismerne el. Ezt a pluszt talán Steve Jobshoz tudnám hasonlítani.

Ha megkérdezné valaki, hogy mihez értek, nagyon nehezen értené meg a választ. Ha egy ember belekezd egy ezoterikus fejlődésbe, az alapból sem könnyű dolog, hát még úgy, hogy közben olyan erők képeznek komoly ellenszelet, akik dolga lenne ennek a folyamatnak a segítése. Ami nem öl meg, az viszont megerősít. A megölésem már elsőszámú prioritássá nőtte ki magát, amiből logikusan következik az, hogy megerősödtem.

Amikor ebbe belekezdtem, rendkívüli intelligenciával rendelkeztem. Azért beszélek erről múlt időben, mert a támadások fő célja ennek az intelligenciának a kikapcsolása, ellopása és lerombolása volt. Körülbelül ahhoz tudnám hasonlítani, amikor egy arab leöntötte savval a feleségét, hogy az ne szemezgessen másokkal. Ráadásul a folyamatos megszállások alatti gondolatolvasásra is ki kellett találnom valami megoldást, mert úgy tartottak fogva, hogy bármit akartam, azt így ők is megtudták és meg is akadályozták. Akik olvasnak és megfordulna a fejükben, hogy nem tűnök olyannak, aki ne rendelkezne rendkívüli intelligenciával, ez már a megoldás. Amit leírni azért felesleges, mert még a legnagyobb mesterek se értenék.

Amikor a 20. dimenziószint fölött kiderült, hogy a ráció alapú logikai gondolkodás mire képes, elkezdtem problémákat megoldani. Aztán annyi feladat zuhant rám, aminek komoly időigénye volt és mivel finoman szólva sem lehetett ideálisnak nevezni az anyagi helyzetemet, nem gondoltam, hogy ezt életem végéig csinálnom kellene olyan környezeti megvetés mellett (maga miből él?), amit amúgy az elméletileg nekem segítőként kirendelt lények gerjesztettek. Ebből még amúgy komoly gond lesz nekik, mert külön erre a célra létrehoztam olyan Égi Bíróságokat, ahova most már folyamatosan rendelem őket. Amikor az ember gondolatolvasókkal szembeni harcba áll, arra csak egy megoldás van, hogy nem gondol semmire. A megfigyeléseim szerint a tudásmásolás úgy történik, hogy rám csatlakoznak és onnantól azt tudják, amit én. Erre külön üzletág alakult ki, még az emberiséget is így használják rabszolgaként. Sokszor éreztem azt, amit a tehenekhez tudnék hasonlítani, hogy a világ egyik felén folyamatosan csapolják az energiáimat és a megszerzett tudásomat, míg a másik felén istenként tisztelnek, csak épp semmire nem megyek azzal, hogy ott szabadon mászkálhatok. Az egészből nem is lett volna kiút, ha nem emelkedem olyan dimenziószintekre, amiről itt álmodni sem mernek és nem tervezem meg a visszatérésemet úgy, hogy érvényesíteni is tudjam a dimenziószintem jelentette hatalmat. Mert ez egyáltalán nem könnyű, mint azt sokan nem hogy hiszik, hanem elvárják.

Ha könnyű lenne, a világot az indiai jógik és a tibeti lámák uralnák. Minél magasabb a dimenziószint, a környezet annál békésebb, csendesebb és tisztább. Aki ilyen dimenziószintekre emelkedik, az nem kezd bele olyasmikbe, amibe én. Sőt, a fizikai világ számára egyre kevésbé lesz lényeges és mivel gyakorlatilag mindenki szakrális síkon értelmezi a világot, alig tesz valaki érdemben valamit, mert mindent isten akaratának tekint, amibe ő nem avatkozik. Ebbe a környezetbe kerültek bele olyan primitív lények, akik szó szerint hülyének néznek mindenkit, aki nem akar azonnal hatalmat magának és elkezdték az uralmuk alá vonni ezeket a szinteket. Ide is föntről érkeztek a szakrális csatornán, azaz mindenki leborult előttük, vagyis nem mindenki, mert én például meg sem vagyok keresztelve. Az összes vallást uralják, mivel a vallások fölfelé imádkoznak és spirituális csatornákat használnak. Uralják az ezoterikus csoportokat is és a kitermelés lényege az, hogy mindenkit elkapnak, aki ébredezne és így is jutnak a magasabb dimenziós energiákhoz, amit azonnal anyagi- és más hatalmi érdekek szolgálatába állítanak. Van egy határ, ami fölött ezek a jógik és lámák nézelődnek, mert megfigyelni azt mindenki tud, de érdemben kevesen tesznek közülük.

Engem is felhasználtak a magasabb dimenziók megszállására, hisz én egy darab ember vagyok, aki nem tud két irányba figyelni, fölfelé és a csillagcsalád hálózatának tagjaira. Az emberek is olyanok, mint az idegenek, ha megszállják őket. Onnantól már olyan birkákká válnak, akik felháborodnak, ha az ember lemajmozza őket és a legelemibb önvizsgálatra sem képesek. Kivéve azok, akik igen és mint minden ilyen helyzet, arra alkalmas, hogy ezek az emberek kiválasztódjanak komolyabb feladatokra. A megszállásban engem például sokszor ér olyan hatás, ami bármelyikőtöket, jelen esetben hogy gyűlöljem meg a világot azért, mert ebben a munkában magamra hagytak és hagynak mind a mai napig, ám az ilyesmi egyrészről méltatlan hozzám (amit primitív lények lévén nem annyira értenek), másrészről elkészítettem az erre való protokollokat. Mert kérdezem, miért büntessek meg a világ másik végén valakit, aki tudomást sem szerzett rólam és azzal, hogy ez így esett, nem is került a látókörükbe?

Ezeket a protokollokat még mindenki feje fölött készítettem el a "számíts a legjobbra, de készülj a legrosszabbra" elv alapján. Nehéz lenne elhinnie annak, aki itt olvas, hogy a tudásmásolókkal szemben mit fejlesztettem ki, de amikor rám hangolódtak az embereikkel, azok úgy ledöbbentek, hogy még én is hallottam őket: "ez az ember nem tud semmit". Ez így nem igaz, mert egy dolgot tudok. Hogy a saját fejlesztésű cuccaimat használjam. Ehhez viszont olyan tisztaság és olyan agy is kell! Az embereik általában úgy kerülnek oda, hogy a könnyebb utat választják. Vagyis eladják magukat nekik, ehhez viszont nem kell ész, amit amúgy sem szeretnek a teljes átadást elváró lények. Akiknek meg lenne elég eszük, azok ezt ki is akarják használni a maguk javára és nehéz lenne meggyőzni őket arról, hogy évekre üljenek be valahova meditálni, de az alapszükségleteikről gondoskodnak. A tisztaság meg egy újabb nagy kihívás, hogy évekig ne szexeljenek és azt is le kellene kezelni, hogy ahogy tisztulnak, úgy válnak egyre gyermekibbé, amit csak egyedül lehet csinálni, mert az ilyesmit nem tolerál egy ilyen "igazi férfira" vágyó környezet. Ha valaki ezt az egészet komolyan gondolja, MINDENT alá kell ennek rendelnie és olyan 20 évre számítson, míg felkészülve a tűzvonalba ér olyanokkal szemben, akik bár nagyon menők, minden tudásukat és hatalmukat másoktól kaptak mások szolgálatáért cserébe. Tippelj, mennyi ér a milliárdos pénze akkor, ha rádöbbensz, hogy az életed a tét és most nem csak egy életről beszélek.

Mindezt az informatikai gondolkodással valósítottam meg úgy, hogy nem is tudok programozni. A meditációimba zuhanás előtt közvetlenül azzal foglalkoztam, hogy felmértem, mire van szüksége az ügyfélnek, kitaláltam erre az ügyfél szemszögéből a legjobb megoldást és ezt el tudtam magyarázni a programozónak. Ugyanis egy programozó nem azt nézi, mire van szüksége az ügyfélnek, hanem önmagát fényezi a mindenféle - amúgy sokszor a munkát megnehezítő és értelmetlen - bravúrokkal, amikért több pénzt lehet elkérni. Ha a pénz szóba kerül, az emberek 95%-a azonnal majmommá válik, ám az ilyen műveletekre csak a maradék 5% kap belépőt, de azoknak is csak a próbáira, mert ennek az 5%-nak is csak a 28%-a alkalmas más szempontokat is figyelembe véve, mint például a személyiség fejlettsége elviselni és kezelni egy ekkora hatalmat. Az idegenek, akik embereket keresnek, nem teszik túl magasra a lécet és ahogy láttam, ők maguk sincsenek semmilyen léchez kötve.

Zárásként, hogy miért nem tekinthetők az informatikusok isteneknek, vagyis az, hogy valaki programozni tud még közel sem elég itt egy kis táblázat, amit egy blogon találtam. Egy szakmai önéletrajzi értelmező szótárról van szó és ez amúgy jellemző az egész kibaszott világra, úgyhogy ne higgyetek el senkinek semmit elsőre és ebbe beleértem önmagatokat is:


A CV-ben ezt írják
Ezt jelenti

Nagy munkabírású
Minden nap kilencig bent ül, mert utál otthon lenni.

Igazi csapatjátékos
Semmit nem képes egyedül megoldani, negyedóránként rohangál másokhoz kérdésekkel, amit a google kereső azonnal megválaszolna egyébként.

Szakmailag igényes, precíz
A végtelenségig tököl minden egyes apróságon, idegrohamot kap, ha valaki gyors és egyszerű megoldást kér tőle.

Aktív angol nyelvtudás
A South Park-ot angol felirattal nézi, de két mondatot se tud elmondani egy két órás telefonkonferencián.

Hatalmas tapasztalattal bír C programozásban
26 éve ugyanazt a C modult reszeli, gőze sincs semmi másról.

Széles körű ismeretei vannak mindenféle technológiában
Mindenféle otthoni projekteket reszel egzotikus, senki által nem ismert keretrendszerekben.

Keresi a kihívásokat
Igazi primadonna, aki minden munkát fikáz és rangon alulinak érez.

Könnyen tanul
A kopi-pészt programozás királya, minden sorát másokról fogja másolni.

Szereti a változatosságot
Bármilyen munkát megun két hónap alatt, és a projekt legkritikusabb időszakában elkezd azzal terrorizálni, hogy ha nem csinálhat mást, felmond.

Igényli a visszajelzést
Kóros önbizalomhiányban szenved, folyamatosan lelkizni kell vele, hogy ne legyenek dühkitörései.

Nyitott az újdonságokra
Egész nap a fórumokat olvassa, és azon fröcsög, miért kell ilyen elavult technológiákkal szenvednie.

Inspiráló, másokat segítő
Folyton pofázik, odaül melléd, és macskás videókat mutogat.

Jól tűri a monotonitást
Összeomlik, ha bármit egyedül kell kitalálnia. Legszívesebben egész nap nullákat cserélgetne egyesekre, és egyeseket nullákra egy szövegfájlban.

Jó problémamegoldó
Gyűlöli, ha bárki beleszól a munkájába, mindent jobban tud mindenkinél: mindent érthetetlenségig bonyolított algoritmusokkal old meg, hogy demonstrálja szellemi fölényét a világgal szemben.

Önállóan dolgozik
Gyűlöli az embereket.

Kellemes, megnyerő személyiség
Tud köszönni. Titokban gyűlöli az embereket.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése