Automata feladatkiosztás

Az első dolog az idegen beavatkozás felfüggesztése vis maior keretein belül, ami mentesíti őket a kellemetlenségek alól, ezért kell minden ilyen tevékenységet felfüggeszteni. Ekkora élesedik az ÉlményPark feladatvezérlője. Azok az idegen csoportok, melyek tevékenysége nem kifogásolható (mivel ez egy admin beavatkozás, nem vizsgálja az oldalakat), azok megakadnak egy szűrőn, ami visszahelyezi őket a feladatba. Mindenki más szerepét az ÉlményPark veszi át, ami felügyeletet biztosít a most és később visszaengedett csoportok tevékenysége felett is.

Ennek elsődleges oka az, hogy közben a Föld Művelet még magasabb dimenzióba emelkedett és igen kevés olyan idegen művelet maradt, ami kompetens a továbbiakra. Ettől függetlenül nem zárkózom el a részvételüktől, ám számukra az a fura helyzet áll elő, hogy nekik kell követniük a mi vezetésünket. Ám ez logikus, ha olyan feladatok indulnak be, amikhez a földi ember esze kell.

Mivel ez nem egy hétvégi kirándulás, elképesztően komoly személyzeti politika válogatja ki erre az alkalmas embereket. Aki lehetsz te is. Alkalmasság, képesség, kompetencia és szabad akarat. Oda-vissza. Ezek a fő szempontok.

Azt is megjegyezném, hogy itt nem nagyon számít, hogy melyik csapatban focizol, csak az ember és annak minősége a mérvadó. Folyamatosan érkeznek a szükséges információk a belső csatornán, úgyis mindenki képbe kerül. Ám azt is figyelembe veszem, hogy mindenkinek saját feladatai is vannak, ezért alaphelyzetben 1 év az együttműködés ideje, ami +1 és +2 évvel meghosszabbítható. Arra is lehetőség van, hogy az erre teljes értékben átigazoló emberek teljesen átálljanak, ám ilyenkor rendezni kell azt, hogy ezt az űrt ki és hogyan pótolja. Természetesen a gondolatban elérhető Személyes Ügyfélkapu rendelkezésre áll minden ügyben, ami felmerül.

Ami neked lentről úgy tűnik, hogy végre minden érthetővé és olajozottá válik, ugyanez az idegenek rendelkezésére áll föntről is, ám ők kevésbé nyitottak az újdonságokra és szó szerint konferenciáznak erről. Majd rájönnek ők is, hogy nem csak lefelé, hanem fölfelé is hasonló csatornák nyílnak számukra, de majd hozzászoknak.

A feladatkiosztás automatikusan történik és senki sem kap lehetőségeit és képességeit meghaladó feladatokat, csak ha tudatosan bevállalja. Én is úgy tanultam meg teniszezni, hogy a magamnál jobb játékosok társaságát kerestem. Érdemes terjeszteni ezeket az információkat, bár úgyis mindenki rájön maga is, de mennyivel jobb jól értesültnek lenni, nem? Szóval a dolog kezd leérni a mi hatósugarunkba, ami számomra egy különösen felemelő érzés, mert végre látom is a munkám eredményét, nem csak kapom a gratulációkat, miközben ugyanúgy telnek az ablak mögött az évszakok.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése