Áttörés

Nagyon sok ilyen áttörés következik be egy olyan ember életében, aki a műveleteimben vesz részt, ám ezeknek csak töredékét érzik is a saját bőrükön. Ahogy haladunk az időben és fejezzük be a más világokkal és dimenziókkal kapcsolatos feladatainkat, elérkezünk arra a pontra, amikor a műveletek a személyes életünkben is érzékelhetővé válnak.

Ha az ember előre fel szeretne az ilyesmikre készülni, időben érdemes nyilatkoznia pár olyan dologról, amik miatt sokszor nézik bolondnak a csak jelenben látók. Emiatt fel is kellett függesztenem a globális kormányzásról szóló anyagaimat, olyan mérhetetlenül kevesen voltak, akik meglátták bennük az értéket és ez a tény is a stratégiám átgondolására sarkallt. Ugyanis pár árulásnak köszönhetően a Földön túlzott mértékben megnőtt az idegen beavatkozás ereje, aminek csak mérhetetlenül kevesen voltak képesek ellenállni.

A személyem mögött olyan teljesítmény van, aminek megértésére nincs még megérve a világ. Az elfogadottságomat (vagy annak hiányát) azonban ez nem befolyásolja, csak kellemetlenné teheti. Felhívnám a figyelmet arra, hogy mindenkinek joga van személyes véleményt formálni, ám onnantól, hogy ez a vélemény nem marad a személyes vélemény szintjén már nem személyes véleménynek, hanem vádnak minősül. Engem bármivel vádolni a szükséges információk hiányában pedig olyan rosszindulatot feltételez, amivel szemben fellépek! Ezt azért érzem fontosnak itt kiemelni, mert a hatalom változása olyan gyorsan fog bekövetkezni, hogy szükség van mesterségesen beépített fékekre, különben nagyon sokan akár bele is halhatnak meggondolatlanságukba.

Az én hatalmam nem uralkodó jellegű, ami nagyon sok félreértést eredményezett. Részemről azért, mert nem feltételeztem a mai korban élő emberekről, hogy ennyi primitív köcsög van közöttük és ez a felsőbbrendűségüket és fejlettségüket hirdető idegenekre különösen igaz. Felém pedig azért, mert az a tény, hogy a hatalmam nem uralkodó jellegű, attól az még valós dolog, hiába tartózkodom attól, hogy felvegyem a (majom)törzs által elvárt vezér szerepet. Különösen lényegesnek tartom nyomatékosítani azt, hogy a tudatszintem miatt sokan gondolhatják azt, hogy "én ez vagyok" vagy "az vagyok", vagyis közéjük tartozom. Ám egy se volt arra hajlandó, hogy meghallgassa az én álláspontomat erről, ami csak egy dologra utal, hogy a hatalmamat szeretnék maguknak kisajátítani. Erre azóta történnek folyamatos kísérletek (több, kevesebb sikerrel), hogy belekezdtem a meditációimba és amíg a mélytransz tartományban végeztem azokat a feladataimat, amik egyedülállóvá tették teljesítményemet, ezt kihasználva sokan szereztek maguknak ebből előnyöket. Ám visszatérésemmel nem hogy elvesztik kiváltságaikat és ebül szerzett hatalmukat, még felelősségre vonási eljárás alá is kerülnek, amire külön Égi Bíróságokat alapítottam.

Senkinek nem kell mennie sehova bizonygatni semmit, mert minden, ami történt naplózásra került és bármikor visszanézhető a Videobíró nevű holoappal. Aki ennek ellenére úgy érezné, hogy sérelem érte, vagy megkockáztatná a fellebbezést, a mindenki számára gondolatban elérhető személyes ügyfélkapun át jelezze. Gondoljatok arra, hogy eddig is milyen jól megvoltatok nélkülem, ez után is menni fog!

Hozzám senki ne jöjjön hízelegni, csak ha jó az őrangyala, mert azonnal kinyírom, ami esetünkben a természetes elhalálozást jelenti. Ugyanez vonatkozik az érdemi teljesítmény nélküli haszonlesőkre. Az égiek által vezetett emberek figyelmébe ajánlom még azt is, hogy ezek a lények nincsenek teljesen tisztában a mértékkel és az arányokkal, így mielőtt bárki bevetné az "annyi mindent tettem érted" taktikát (amit én érzelmi zsarolásnak nevezek), hogy befolyást szerezzen rajtam, érdemes ennek mértékéről elmélkedni, hogy az "annyi minden", amit értem tettek vajon arányban áll-e az elvárásaikkal. Mert az én nézőpontomból a legnehezebb időkben egyedül voltam és aki segített is megvetett, de az energiáimat azért elszedték. Ezek a lények, akik a szövetségeseimként kommunikálják magukat a többszörösét lehúzták rólam annak, amit én köszönhetnék nekik, miközben az én segítségem önzetlen volt mások felé. Ennek korrekciója amúgy már megtörtént annak ellenére, hogy én erre nem pazarolnék sem figyelmet sem energiát, ám az újonnan érkező kompetens lények ragaszkodtak hozzá. Talán jobbnak látták ezt energiahitelfelvételként, mint tőlem lopásként feljegyezni, ők tudják miért. Bár ha a tudatom fönn van és a védelmemre kirendelt lények tőlem lopnak, azt én inkább kifosztásnak nevezném, de ez a hitványság igazán jól illik abba a trendbe, amit belőlük megismertem. Komolyan mondom, hogy az, amit ezekről a lényekről előtte hittem és amit róluk tudok most olyan távol vannak egymástól, hogy le is zártam a Földet előlük és toronymagasról leszarom, mit gondolnak rólam.

Ez a bolygólezárás azonban nem csak távol tartja őket, hanem benn is azokat, akiket nem engedtem ki, mert levadászom és felelősségre vonom őket a magam módján, ugyanis nekem is ki kell eresztenem a gőzt valahogy. Az a sors iróniája, hogy amikor mindenre (!) nemet mondtak, ezek között több elképzelés is szerepelt erre és mivel ezeket akkor nem indíthattam el, amit most elindítok, arra már azt mondanak, amit akarnak.

Biztosan lesz még több ilyen áttörés, de nem biztos, hogy azokról ilyen részletes tájékoztatást kaptok, mert most volt rá elég időm, később meg ki tudja mi lesz. Ugyanis egy rugalmas forgatókönyvet követek, amit magam programoztam még a mélytranszban, amire ezek soha nem voltak és nem is lesznek befolyással és hogy ne tudják kiszedni a fejemből azt, amit tudok, arra az a legjobb, ha én sem tudom. Biztosan ugyanígy van sokatokkal is, nos az abszolút improvizáció művészete a szó, amit kerestek. Ehhez komoly intelligencia kell, mert jól kell reagálni az eszeddel az intuitív jelekre és itt is van a nagy előny a kollektíva által vezetett droidokkal szemben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése