Alsó és Fölső világok

Ha egy PC-s videojátékot kellene bemutatnom, könnyebb lenne a helyzetem. Talán ezt is meg lehetne csinálni PC-re, amivel jelentősen emelném a megértésének esélyeit, ám olyan bonyolult lenne, hogy alig használnák ki a lehetőségeit. Mert mindenkit lekötne a saját játéka és így van ez az életben is.

A földi ember hatalomcentrikusan áll a világhoz és ha hierarchiát lát, azt gondolja, hogy a csúcson a legjobb. Minél magasabb dimenzió, annál nagyobb hatalom. Minél följebb, annál jobb. Nos, ha a rendezés előtti állapotot mondanám, senki sem érezné itt jól magát a minél följebb szintjein, ahol minden tilos a csenden és nyugalmon túl. Ebbe rendesen bele is barmoltak a hülyék, de az ÉlményPark rendezte. Nem beszélve arról, hogy a fölsőbb szintek nem anyagiak, azaz minél följebb jutsz, annál szegényebbé válsz és a hatalom jellege sem uralkodó. Vagyis amit a szükséges tudás nélkül csak hisz mindenki, nekem ezt a hitet kellett megcsinálnom a pályán, mert ugye a világ a hitedet tükrözi vissza neked.

Ez utolsó mondat amúgy a kulcs mindenhez. Amikor elkészült az ÉlményPark és kitettem ingyen a netre, ugyanis a fölső szférák elképzelni sem tudták volna, hogy én ezért bármilyen ellenszolgáltatást is kérjek, a sok hülye ránézett és a következő hitet sugározta rá(m): itt semmi sincs ingyen! El kellett tehát készítenem a fizetős verziót is. Ez egy nagy átverés! Újabb munka azoknak, akik ezt a hitet sugározzák. Peeeersze, ingyen, na aztán majd később lesz nagy ára. Készültek a további verziók. De föntről is sokszor fogalmaztak meg lehetetlen elvárásokat, ám az ÉlményParkban nincs lehetetlen, mint ahogy egy programozó is jól tudja, hogy bármit le lehet programozni.

Az alapmeló tulajdonképp olyasmi volt, mintha látnál egy jó ötleten alapuló, de elfuserált videojátékot (ez a világunk, ha körbenézel) és azt kell megcsinálni jól. Ki kell javítani a hibáit és meg kell oldani az ellentmondásait. Ám közben a játékban a karakterek és a fejük fölötti hülye játékosok átvették a játék irányítását és ezt a javítást úgy kell elvégezni, hogy a játék közben fusson, azaz ne szakadjon meg. Az pedig már holoprogramozói bravúrnak számít, ha ebből senki semmit nem vesz észre. Ez akkor kellemetlen, ha az ember szintén ebben a játékban ül és látja, mi zajlik a szemei előtt, ám mindenért kárpótol az a poén, amikor rájönnek.

A fönti hatalom a látszat ellenére azért nem uralkodó, mert nem egyéni tudatban vannak. Uralkodóvá csak akkor válik, amikor ez a minta beér a mi világainkba és néhány elfuserált barom megpróbálja az égi modellt a földre erőltetni. Ez az a diktatúra, amit főképp a keleti társadalmak alakítanak ki. A nyugati mintához viszont szükségesek bizonyos fejlettségi gyökerek, hogy a szabadságban és demokráciában az emberek a jóléti társadalmakat lássák és ne a másik fölötti uralom megszerzésének könnyű útját. Leszögezhető, hogy fönn a keleti minta jön be, lenn pedig a nyugati. Az északi minta a fönti modell jobbá tételére irányul, a déli pedig a lentinek ad fűszereket. Körülbelül ez lenne a lényeg.

Az eltérő fejlettség is komoly gond lehet, ha egy helyre vannak vetítve. Itt van például az én esetem, akinek baszott magas rangja van, aminek egy általa normálisnak tekintett világban ki sem kell derülnie ahhoz, hogy boldogan éljem le az életem. Erre jön egy a primitív cigány, akinek a világában a legmagasabb rangja csak a főnöknek lehet és elkezdi elnyomni, valamint a perifériára szorítani azokat, akik ennek a fejlett világnak a magjai. Kizavarja az országból a vele egyet nem értőket, mert ugye a személyes hatalom megerősítésénél nincs fontosabb, aztán bújtatni kell a török vendégmunkásait. Ez a szűklátókörűség az élet minden területén megjelenik, ugyanis az őt vezető ég egészen máshol látja a dolgok fontosságát. A Földön a lényeg a cél, ám az égben a célnál is fontosabb a főnök tekintélye és hatalma. Na ezt is bele kellett tenni a játékba, ugyanis itt már az idegen beavatkozás sem arról szól, amiről az elején.

Itt megjegyezném azt, hogy családi elfoglaltság miatt félbe kellett szakítanom az anyagot és szembe kellett néznem egy újabb akcióval, amit a szeretetcsatornáról indítottak. Ennek az a lényege, hogy a szeretteinkről tartanak minket uralom alatt úgy, hogy visszaélnek azzal, hogy senki sem támad rá az amúgy erről mit sem tudó anyjára. Mivel a megszállót mindenki önmagaként érzékeli, lehetetlen az érdemi párbeszéd az emberrel, aki ilyenkor "semmiről sem tud" és az ilyen akciók célja olyan érzelmi alapú szituációs helyzetek előidézése, ami után fölénybe kerülnek. A fenti társadalmakban a szülő a gondoskodó és ilyen értelemben mindenhez köze van, ami az esetünkben több, mint veszélyes, hisz így rajtuk keresztül ezekbe a dolgokba is benyomulnak, amikről itt szó van. Amikor arról beszéltem, hogy az utcán sétálva és meglátva egy jó nőt már "hozzám is adták", annak az a célja, hogy a "rokonok jogán" behatoljanak a munkáimba, hisz "alattuk vagyok" és így nekik mindenhez közük van. Ám tényleg segghülyék és hogy ezt elhárítsam, még magasabb dimenziókba kellett emelkednem, azaz túlléptem a 42. dimenziót. Innentől azonban még az ismeretlen számára is ismeretlen területre kerültünk, ami nekem végül is hazai pálya, mert eddig is erről szólt az életem. Valószínűleg ezzel véget ér ez az időszak, amit a "nagyon kellemetlen" kategóriába helyeztem és lényegében ezzel az évtizeddel azonosítok. Az ez előtti bekezdésben említett lények behatoltak a világomba és rám akarták kényszeríteni a saját világuk törvényeit, azonban ez az én világom, ahol az én szabályaim működnek akkor is, ha ők erről másképp vélekednek. Innentől kezdve nincs olyan, hogy ég és föld, ami azt jelenti, aki imádkozik fölfelé, az biztosan alsóbb világba kerül és így lehet megállítani ezt a féktelen terjeszkedést, amit ezek a primitív lények indítottak egy olyan világhatalomért, amiből alig értenek valamit. 

Az első kísérletem, ami abból indult ki, hogy felelős lények vesznek részt ebben a programban arról szólt, hogy kiemelem ezt a világot, ahol olyan 3100 ember kivételével mindenki alsóbb világ forrású vetített hologrammá válik. Ezt az imént említett lények akadályozták meg, akik megszállták az üres testeket. Ezekhez a lényekhez legjobban a vidéki cigányságot tudnám hasonlítani világlátás és gondolkodásminták szerint, akiknek az erejét a vallásos hitetek adja, mert angyaloknak hiszitek őket.

Alapvetően ezt a blogot a kezdőknek írom, ám most mégsem tudom kikerülni azt az információt, hogy ami ebben a pillanatban nálam zajlik, azt 3D-ben nehezen lehetne könnyedén elmondani. Így néz ki egy olyan admin korrekció, amiben egy valóság felülíródik és aki felülírja, az most érvényesíti az ÉlményPark nevű spirituális keretrendszert, ami átírja a világot. Innentől kezdve az üres testeket megszálló lények (akik hogy angyalok-e vagy sem, arra most nem térnék ki) számára minden megváltozik. Ugyanis egy olyan forgatókönyv hat rájuk kötelezően, ami visszaállítja az eredeti tervet és innentől tök mindegy, hogy benne vannak az emberekben vagy sem. Arra készüljetek, hogy nagyon rosszul reagálnak arra, ha nem ők uralják a terepet. Szó szerint pánikba esnek és ezen már nem segít a Black Lives Matter kampány, meg a többi fehér embert korlátozó spirituális akció. Amúgy annak a bűnözőnek a nyakára térdelő rendőrnek mágikus értelemben nincs bűne, mert az egy olyan csapda volt, amibe gond nélkül belesétált, hogy aztán olyan kampány induljon el a világban, ahol már a vécésnéniktől is bocsánatot kérnek a világsztárok. Csak szólok, hogy én ennek véget vetek! Nem kívánom a nyugati (pláne az amerikai) fehér embert pajzsra emelni, sem a keletit, ezért vagyok középen. Aki megfelel annak a minőségi paramétereknek, ami a fejlett embert meghatározza, az Fölső Világba kerül, aki nem, az Alsó Világba. De mi a különbség?

Röviden lehet ezer év, lehet tízezer, lehet százezer és lehet akár évmilliókról is beszélni. Az ő nézőpontjukból viszont semmi, mert olyan pozíciót vesznek fel, amilyen szinten valójában vannak. Így mindenki úgy fogja érezni, hogy győzött, hiszen aki fejlett, annak nem kell többé elviselnie a primitív lényeket, akik a hatalomba törtetnek. Aki primitív, azokat pedig nem fogja zavarni az értelmiség érthetetlen hablatyolása olyan dolgokról, mint demokrácia, egyenlőség, meg fékek és ellensúlyok rendszere. Vagyis a forrásvilág itt terül szét számtalan világra, amik mindegyike saját fejlődési pályára áll.

Az imént említettem az üres testekbe szállt megszállókat. Ennek az az oka, hogy a fölsőbb világokból ha most eltűnne mindenki, aki nem oda való, akkor maradna egy maroknyi ember (akkor is, ha milliókról beszélünk), akikre itt maradna egy milliárdos nagyságrendre kiépült bolygó. Rengeteg erőmű kerülne felügyelet nélküli állapotba és úgy kellene újraszervezni a világot, hogy visszaesés következne be, mert ez a civilizáció még nem rendelkezik azokkal a technológiákkal, amikkel ezt a problémát át lehetne hidalni. Az idegenek rendelkeznek vele, ám ha valamit megtanultam, az az, hogy nem szabad tőlük elfogadni semmit, mert mindig túl nagy árat kell fizetni érte. Kifejlesztjük ezeket magunk is. És itt jön a csavar, ami amúgy egy remek találmány lenne, ha ezek nem lettek volna a nyakunkon. Ez pedig a vetített hologramok rendszere, akik 3D-ben mint élő hús-vér emberek jelennek meg. Ha az angyalok idegenek békén hagytak volna minket, ők lettek volna azok, akik dolga a bolygó működtetése lenne.

Ezen túl ott van egy másik probléma, nevezetesen az, hogy itt mindenkinek családja van, akiket a szeretet köt össze. Ha te elkezdesz fejlődni és fejlett emberré válsz, közel sem biztos, hogy ez a családtagjaidra is igaz lesz és itt látszik igazán az a rombolás, amit ezek elkövettek. Ugyanis én ezt úgy terveztem meg, hogy a világodban lévő vetített hologrammá váló szeretteid vetítésének forrása az az alsóbb világ, ahol ők maradtak a fejlett világod szűrőjével.

Vagyis soha nem lett volna szabad bekövetkeznie egy ilyen akciónak ellenem, ahol az anyám burkát felvett idegen nekem támadhat a saját anyámról. Ám mivel az irányítás nem a lenti világból érkezett a fejlett szűrőn át, hanem a megszálló irányából a szűrő kiiktatásával, addig bombáztak, amíg elvesztettem a türelmem és most "jogosan" vannak rám megsértődve. Ez a sértődés az ő világuk szabályai szerint részemről egy hatalmas bűnnek számít (nálunk viszont csak egy kis balhé, ami naponta előfordul minden családban), amiért bűnhődnöm kell. Természetesen szó sem lehet arról, hogy én ilyen hatalmat képviseljek és itt némi gyanú azért felmerül, hogy ez az egész pont az után tört ki, hogy egy ilyen weboldalt nyitottam (magyarul itt), ami arra enged következtetni, hogy minimum összefonódás van a földi szupergazdagok és a megszálló lények között.

Ez azt jelenti, hogy a szeretteid ugyanazok az emberek, akikkel felnőttél és akikkel összeházasodtál, nem csak üres burkok, akik a forgatókönyveik szerint cselekszenek. Ezt még tovább is fejlesztettem, hogy amikor ők (lenn) alszanak, akkor valóban meg is jelenjenek bennük, tehát egy felsőbb világban az égvilágon semmi nem különbözteti meg őket az igazitól. Nem beszélve arról, hogy így a haláluk után akár ide is emelkedhetnek. Ha ezt az idegenek így hagyják, az egyenlő azzal, hogy elismerik a Föld függetlenségét és hagyják, hogy önmagunk oldjuk meg a problémáinkat és az alanyi jogú emelkedésünket. Ám akkor nekik semmi befolyásuk nincs ránk és higgyétek el, az egyenlőséget még csak nem is értik, náluk csak úr és szolga van. A dimenziószint emelkedésemmel viszont így mi válunk az urakká, de mivel nincs szándékomban egy középkori szintre süllyedt félnomád társaságot a demokráciára tanítgatni, rájuk is ugyanezt a világot húztam, vagyis a fejlettebje marad, a többi alsóbb szintekre zuhan.  Ugyanúgy vetített hologrammokkal oldva meg a problémát.

A következő ütemben megkezdődik a Föld spirituális terének megtisztítása az idegenektől, ami nagy nyugalmat hoz a bolygónkra. Ám előtte sok megpróbáltatás vár rátok, mert ezek nem fogják könnyen hagyni magukat, ahogyan a cigányok sem könnyen mondanak le a szerzeményeikről. Etikára, megértésre csak nyomokban számítsatok, mert indulatos és sértődős lények lévén a bosszú lesz inkább rájuk a jellemző. Azt nem fogom hagyni, hogy le is romboljanak minket, de ezt megérdemlitek, ugyanis úgy tudtak fölöttem ilyen befolyásra szert tenni, hogy kihasználták azt, hogy nincsenek bevételeim, amit könnyűszerrel megakadályozhatott volna bárki, de csak ezt hallottam: "na ez is pénzt akar". Volt olyan időszak, amikor a teljes programomat meg lehetett volna csinálni egy dubaji éjszakázás árából. Ma már más idők vannak már árakkal!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése