Afrikai túlnépesedés

= a Jövő tükre. Az idegenek visszafordították ránk azt a veszedelmet, amit az emberiség jelent rájuk.

Vagyis az afrikai fekák = az emberiség. Túlnépesedik és beszivárog mindenhova, erőszakoskodik és tönkreteszi a többi világot. Ez egy spirituális fegyver, amit csak a holografikus gondolkodással lehet megérteni.

Ha jobban belegondoltok, józan ésszel nehéz felfogni, hogy az a köcsög, meg a fasiszta, aki szól egy nyilvánvaló dolog miatt, ám a nyilvánvaló dolog teljesen természetes akkor is, ha véget vet a fejlett világnak.

Ez a fegyver egy mágia és nem is biztos, hogy fegyvernek szánták. Én sem annak szántam ezt, amikor még az elején verses varázsigékben játszottam:

Az történik veled
Amit tenni akarsz velem

Szerintem ez is pont ugyanígy működik, csak a buta ember nem gondolkodik visszafelé az időben és nem vesz figyelembe egy csomó lehetséges dolgot. Sőt, egyáltalán nem gondolkodik, mert ha azt tenné, elkerülhetne egy sor problémát. Én azért hagyom itt a saját világommal ezt a szart, mert nem hallgatnak rám és nem vagyok hajlandó más hülyesége miatt szívni úgy, hogy előre felhívtam a figyelmét rá.

Meg az a dolgom, hogy ezt a világot tovább vigyem. Ha kell, nélkületek, mert megoldottam ezt is. Úgy fasisztáztok, ahogy akartok! Végül is mindegy, a szurkolók miket kiabálnak be a pályára.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése