A világ problémáinak megoldása

Ha számba vesszük, nem is egy olyan probléma van a világban, ami a globális civilizációnk végét jelenti. Sokan meg is fogalmazták igényüket arra, hogy erre megoldások szülessenek.

Aztán felháborodnak ezeken a megoldásokon a fotelből és várják az annál jobb megoldásokat.

Oké, oldd meg te békésen mondjuk a túlnépesedés kérdését úgy, hogy ne legyél fasiszta. Elárulom, ahogy szóba hozod a témát, már az leszel. Ha a a fehér embernek ezen sikerül túllépnie, akkor tud csak a problémával foglalkozni, mert addig ezt használják ellene fegyverként. Kétféle fehér ember tud ezzel foglalkozni. A fasiszta, aki diktatórikus államot akar és a nem fasiszta, aki demokráciát akar, ám fél, hogy mindenki fasisztának nézi. A világ másik fele pedig ezalatt békésen szaporodik túl.

Nagycsalád*nagycsalád*nagycsalád*nagycsalád. Ez 4 generáció, azaz száz év. Számoljunk mondjuk 8 gyerekkel. Nem vagyok jó matekból, számold ki te. Úgy nézd, hogy a 8 gyerek mindegyikének lesz 8 gyereke. Ez ott amolyan törvény jellegű szokás. Tök természetes, de szólni az nem természetes. Egyszer egy finn politikus arról beszélt egy afrikai bevándorló esetét felhozva, hogy nem illik bevándorlóként 10 gyereket csinálni, mire lehurrogták a sajtóban. Ez amúgy az a mágia, amivel szemben a fehér ember ugyanolyan technológiai hátrányban van, mint a fizikai technológia esetében fordítva. Ennek jele a Németországban a rendőrségen röhögő és a rendőrautókat most már felborítgató egykori őzikeszemű bevándorlók és az osztrák kormánytagokat életveszélyesen megfenyegető egykori kérvényezők esete. Ám ahogy ezt a mágiát én széttöröm, mert rendelkezem az ehhez szükséges - saját fejlesztésű spirituális - technológiával, minden nagyon meg fog változni.

A fidesz (akiket én O. Viktor és bűntársainak nevezek) is ugyanezt a harmadik világhoz köthető mágiát használja, ezért ilyen erőtlen az ellenzék. Amikor a demokraták félnek, hogy fasisztának nézik őket és demokraták maradnak védve ezeket az embereket, ezek az emberek egy percig sem titkolják, hogy ők nem demokraták és véget is vetnek a demokráciának, ahogy tehetik. Mit léphet erre egy demokrata? Mert megfogalmazni nem fogja tudni, ezért segítek. Várni fog arra a demokratára, aki demokratizmusát félreteszi egy időre, amíg megoldja a problémákat és utána visszaállítja a demokráciát. Ezt a gyakorlatot ismeri a római jog is, úgy hívják, a dictator intézménye. Amikor olyan krízishelyzet áll elő, amiben a demokrácia intézményrendszere a sok szavazással hátráltatná a krízissel szembeni eredményes szembenézést, akkor arra az időre egy olyan személyt választanak, aki megkapja a szükséges teljhatalmat. Ennek veszélye az, hogy ebből alakulhat ki legkönnyebben a császárság és ha egy nem demokrata gyakorolja a teljhatalmat, az minden esetben király vagy császár akar lenni. Úgyhogy én a fideszt is a világ problémái közé teszem, bár ezen a szakmai blogon inkább idegen beavatkozásnak nevezném a tényleges nevén.

Szóval ha én elkezdek arról beszélni, hogy 5 milliárd embert átpakolok egy csomó ugyanilyen Földre, érdemes előtte átgondolni, mielőtt az olvasó fasisztázásba kezd, mert ha az lennék, leszarnám a csomó ugyanilyen Földet, nem? Nem elvárás senkitől, hogy mélyebben utána nézzen a dolgaimnak, ám ha nagyhangon elkezd rólam ilyesmiket pofázni, ahhoz legyen már elvárás, nem? Ember, a 42. dimenzióból hozom vissza a tudatom! El tudod képzelni, hogy fasiszta leszek? Te biztos el, de a helyzet az, hogy magasabb látószögön az ember már nem lehet semmilyen ...ista, mert látja a teljességet, egy ....ista meg nem, azért ...ista. Focihasonlattal élve persze lehetek ettől még egy csapat szurkolója, míg a felemelkedettek a válogatottért szorítanak, nekem pedig csak a focit szabadna szeretnem, de inkább magát a sportot, de az úgy elég uncsi. Viszont ha meg akarom menteni magát a sportot, akkor azoknál a csapatoknál fogom kezdeni, akik eladják a meccseiket, akik nem játszanak tisztán, akik doppingolnak és akik a szurkolóikkal veretik meg a riválisaikat.

Igen, neked van eszed, aki szerint ha demokrata vagyok, az is egy ...ista. A helyzet az, hogy közben a 42. dimenziószint miatt akkora úr lettem, aki már nyugodtan lehet bármilyen ...ista és ha számba vesszük a lehetőségeket, biztosan egyetértesz te is abban, hogy a demokrata egyáltalán nem egy rossz választás.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése