A Hajó

Úgy gondolom jópofa dolog a show-t nyomatni, ám előbb utóbb eljön az ideje annak, hogy már nekem uncsi ugyanarról írogatni eltérő látószögekben. Erre amúgy kevesen képesek. Igen, eddig nem tettem mást, mint EGY dologról írtam. Viszont szépen elő is készítettem a megértés következő szintjét és ha valaki elolvasta, amiket eddig írtam, biztosan megértette a lényeget. Csak mondjuk nem hitte el.

Képzeljetek el egy kavargó, kaotikus mintát, ami úgy néz ki, mintha valaki egy mosógépbe rakott volna mindenféle ruhákat, csak itt a ruhák energiából állnak és összevissza fénylenek. Így néz ki az anomália. Lassan forog és keveredik. Ha valaki ennek a holografikus tartományára ráhúz egy fizikai sík skint, akkor minden láthatóvá és értelmezhetővé válik.

Namost képzeld el azt, hogy ez egy gigantikus mosógép, annyira nagy, hogy belefér egy kamion. Mivel a mosást már nem lehet leállítani, a ruhák bizony össze fognak keveredni. Amikor évekig tudati kimentésekkel foglalkoztam, azt csináltam, hogy egy ilyen kamionnal bementem a mosásba és menet közben kiválogattam azokat a ruhákat, amikért mondjuk az asszony hisztizik. Betettem őket a raktérbe és kijöttem velük.

Ha azt az ember energia formában teszi, akkor azt egyrészről nem tudja bizonyítani itt lenn a fizikai világban, másrészről ugyan miért is kellene bizonyítania és kinek. Ilyesmiket csinálnak az indiai jógik és tibeti lámák, úgyse értené meg soha senki, még az alapjait is évekig kellene valakinek tanulnia. Persze, amit most olvasol, az olyasmi, mintha hyperteret ugranál megértésileg és ennek csak egyetlen oka van, a helyzet nálam is folyamatosan változik, míg a jógiknál és lámáknál nem.

Én is teljesen másképp csináltam volna, ha mindenki betartja a szavát és ti soha nem tudtátok volna meg, milyen folyamatok zajlanak. Műveleti értelemben jelenleg Óbuda a világ közepe akkor is, ha a Föld az univerzum szélén van. Nagyon sok mindent én csináltam a világmindenségben először és ez a folyamat a mai napig nem állt le. Kevés ilyen faj van, mint az ember, amit tovább szűkítenék a fehér emberre, bár ha Oroszországban élnék, már biztos egy titkos kormányintézményben meditálnám a főnök parancsát. Amúgy itt is rám rúgta az ajtót egy csomó valóságban a TEK, de a világ annál sokkal tágabb, mint ami beleférne ebbe a terjedelembe. Mert a mosógépes példa csak egy rém egyszerű szemléltetése volt valaminek, amiből neked elég csak ennyit megértened. Ha ezt egy kvantumfizikus olvassa és lennének még kérdései, biztosan nem ül a seggén, hanem megtalálja a módját, hogyan tegye fel.

A dologban rendkívül sok csavar van, amit a szakmában ilyen-olyan hurkoknak neveznek, de a szakma abból indul ki, hogy ez egy normális világ, én pedig abból, hogy ez egy anomália. Ám mivel mindenki normálisnak hiszi, a világ pedig igazodik mindenki hitéhez, normálisnak is látszik. Ha egy tibeti láma lennék, vagy egy beavatkozó idegen, aki szigorú hierarchiában él, kénytelen lennék akkor is a parancsokat követni, ha látnám, hogy ez az anomália olyan különleges világokat hozott létre, amiket érdemes lenne megmenteni, netalántán ki is terjeszteni. Az angyali szintek is beleütköztek ugyanebbe a problémába, hogy benn egészen mást találtak, mint ahogy erről a hírek kinn szóltak és voltak közöttük olyanok, akik nem akarták tönkretenni. Mivel a szigorú hierarchiában ezzel akkor is parancsot szegnek, ha amúgy a parancs szelleme szerint járnak el, már érteni lehet a Bukott Angyalok kifejezést annak egy másik értelmezésében.

Az egyik ilyen csavar az, hogy az ilyen meditációkat mindenhol máshol rendkívül nagy tisztelet övezné és az lenne a cél, hogy semmiben ne szenvedjek hiányt. Itt viszont állandó harcok közepette végzem úgy, hogy még bevételeim sincsenek és azért nincsenek, mert ezt fegyverként használják ellenem behódoltatási céllal. Ám közben a tudatszintemet/dimenziószintemet is állandóan váltogatom, ugyan kinek hódoljak be, ha itt még a legnagyobb mester is csak egy majom? Nem megsértve ezzel a majmokat, akik tudatszintje amúgy a tibeti lámáékkal vetekszik. Persze nem mindegyik majomfaj, mint ahogy nem minden ember tibeti láma. Na ebben a nagy kavalkádban (ami azért nem omlott még ettől a sok dilettáns hülyétől össze, mert minden nagyon lassan történik) rájöttünk arra, hogy az idő, amire fönn azt mondják, nem létezik, nagyon hasznos azoknak a magasabb dimenziós problémáknak a megoldásában, ahol minden egyszerre történik. Elkezdett tehát felértékelődni a fizikai sík. Amit épp mindenki megpróbál "helyreállítani", a mi nézőpontunkból megsemmisíteni. Eljött tehát a pillanat, hogy a létfontosságú meditációkat fel kellett függesztenem egy most már azoknál is fontosabb dolog miatt, ami ennek a világnak a biztosítása a továbbiakhoz.

Ezoterikus mester szemmel ez kábé akkora baromság, mint amit Jézus csinált, hogy ülhetett volna nyugodtan a seggén a többi egyiptomi beavatott között, erre elkezdett világot járni és beleártani magát a politikába. A megfelelő információk nélkül, ahol mindenkinek kötelessége a tradíciók alapján viselkedni, amiket nagy bunkóság megsérteni. Erre amúgy visszakérdeztem, hogy amikor ezek a tradíciók kialakultak és még újak voltak egy másik világban, akkor az nem volt bunkóság az akkori világ rendjében? Mert az ember bármibe (és itt szó szerint vedd azt, hogy bármibe) belekezd, azonnal elkezd rikácsolni valaki. A ti szinteteken ez a rasszizmus, mert mindenkinek egyenlőnek kell lennie. A minapi tüntetésen láttam egy fehér fickót, aki egy "Black Lives Matter" táblát tartott, nos biztosak lehettek abban, hogy a jövőben egy feketét se látnátok, aki "White Lives Matter" táblát tartana, mert azonnal szétvágnák egy machete-vel. Ugyanis ahogy a mosógép forog, mindig más és más kezébe kerül a hatalom, hol a fizikai sík az erősebb, hol a spirituális hatások. Amikor a sok arabot látod egyszerre imádkozni, az annak a kollektív tudatnak az állandó megerősítése, aminek forrása nem földi. A kollektív tudatban nem létezik az egyén és amikor te egyenlőséget teszel magad és egy arab közé, az a te világképed és nézőpontod ismeretében érthető, ám az övében egészen más a helyzet. Ami addig nem gáz, amíg hozzá nem kerül a hatalom. Akkor aztán kapkodhatod elő a fegyvereidet, amit ha túl későn teszel már elsütni sem tudod, olyan energiák érnek. A felelőtlen izraeli politika jól tudja, hogy ha egy kollektívát szétversz, annak egyedei milyen helyzetbe kerülnek, meg is indult az áradat Európába a gondoskodásért, amit addig a kollektíva biztosított. Persze izraeli nézőpontból ők biztosan nem látják ezt felelőtlennek, kivéve ha erre olyan erők ébrednek, amikkel szemben ők is tehetetlenek. Ennek jó példája az, ha engem nem zsaroltak volna a bevételnéküliséggel, akkor az ezzel járó járulékos feszültségek sem okozták volna azt a problémát a teljes nyugalmat igénylő szférákban, amik az elsőszámú problémák közé tették a helyzet rendezését.

Nos erről a témáról aztán lehet sokat írni, mert építkezős hasonlattal még csak az alapok kiásásnál tartunk. Ám amikor az alapot ásod, már a szemeid előtt van a kész épület, amit esetünkben Tudathajónak hívnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése