Népszerűség

Vannak, akik egész életükben ezt hajszolják. Bár ezt az emberek természetesnek tekintik, szerintem az lehet a háttérben, hogy nem teljesen egészséges emberek sugározzák a viselkedési- és jellemmintát, akiket nem alanyi jogon emeltek fel. Vagyis az embereket tulajdonképp hamis célok vezérlik.

Amikor ezt a felülről sugárzó mintát átterveztem, megszüntettem az egy emberről történő mintavételt. Tulajdonképp ezt az egész webes tevékenységet azért csinálom, hogy minél szélesebb legyen a paletta, amiből az új emberiség táplálkozhat az elején, amíg ki nem termeli a maga minőségét.

Személy szerint számomra nagyon kellemetlen dolog, ha engem tömeg ünnepel. Lehet, hogy ennek az aszfixia áll a hátterében, de végül csak felsírtam születéskor. Ilyenkor állítólag az agynak a társadalmi beilleszkedésért felelős területe sérül. Ezt intelligenciával felül lehet bírálni, ám akkor sem látom be, mi értelme lenne mondjuk díszvendégként pózolni, amikor azt az időt sokkal értelmesebben és kellemesebben is el lehet tölteni.

A jövőre nézve ezért nem árt, ha senki sem gondolkodik díszszázadban mondjuk repülőtéri fogadás esetén. Sokkal többre értelek egy jó hangulatú beszélgetést szűk körben mondjuk egy olyan hivatalos fogadásnál, ahol ha le tudom fordítani az oda kirendelt tömeg gondolatait, könnyen odakerülhetne a 18-as karika.

Csak a magas intellektussal rendelkező emberekkel érzem jól magam. Mivel az emberek többsége nem ilyen, ezért nem is ragaszkodom annyira az emberek többségéhez. Hogy népszerű lesz, amit csinálok? Nem a népszerűség a cél. Amúgy a jövőjelek szerint a célt elértem, mert egy csodás világról, egy igazi földi mennyországról számolnak be a túlélők.

Amúgy szép gyerekkorom volt és semmilyen szülőkkel kapcsolatos komplexusom sincs, úgyhogy ha pszichológiai elemzés tárgyává válnék, azért maradjon meg az a lehetőség, hogy tényleg jól látom, mi a tét és ebben az önző majmoktól hemzsegő világban tényleg nincs más megoldás.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése