Megszállni a megszállót

Ha az embernek spirituális mutációja van, akkor ne üljön a seggén, igaz? Illetve az ebben a szép, hogy nagyon sokáig kellett a seggemen ülnöm.

Ez a blog azért született, hogy a kommentekben legyen lehetőségetek hozzászólni és kérdezni. Előbb utóbb úgyis átrendeztem volna a régit valami másba, mert bár blogos iramban készülnek az írások, mégsem egy klasszikus blogról beszélünk. Ez a translate modul is jól esik, mert időnként tele a tököm az angollal, de ha valaki angolul szól hozzá lenne, az se baj.

Eljutottunk egy olyan pontra, amit mérföldkőnek nevezhetnék. Belső nézetben egyáltalán nem volt egy kellemes dolog belépni a fölöttünk lévő segítők tudathálójára, ám nem volt más választásom. Sajnos nem tartozik a legkellemesebb dolgok közé őket letakarítani, mert a kontrollt biztosító racionális agyfélteke híján nem nagyon van önfegyelmük, ezért lassan és óvatosan kellett haladni. Ilyenkor én is a megszállóink megszállói alá kerülök és ebből a pozícióból kellett nyerni.

Ahogy a gondolatimban megjelent egy cél, azonnal közbejött valami és elbuktam. Bizonyos értelemben azonban örülök, mert tudtam tanulmányozni egy olyat, amire kevés embernek van lehetősége. Nem kellett hozzá más, csak egy okostelefon és a megfelelő játék. Rájöttem, hogy azt nem tudja, hogy játszom, csak azt érzékeli, hogy valamit szeretnék és azt blokkolja. Mondjuk 10-et kell megcsinálnom egy műveletből és akkor jutalmat kapok. A 9-et négyszer vagy ötször értem el, de a tíz nem sikerült. Később elkezdett jobban rám figyelni és csak megfordult a fejemben, hogy közel a cél és már el is ment az esély rá. Vagyis a valóságra való ráhatása bámulatos. Alapvetően kétféle technikáját azonosítottam. Az első a gondolatomra reagálás. A másiknál egyfajta zavartság érzete kapott el, ahol éreztem, hogy a dolog nem fog sikerülni és nem is sikerült. Annyi tapasztalatom már van ebben a műfajban, hogy az ilyesmi nem kívülről jön, hanem belülről, azaz az én vetítésemet manipulálja.

Tudnátok teljes nyugalomban lenni, ha egy ellenérdekű idegen szándék belülről hatna rátok? Lehetőleg úgy, hogy ne vegyen észre? Ami azt jelenti, hogy a legkisebb érzelmi rezdülés sem megengedett. Ugyanis erre azonnal észrevesznek. Hogy hogyan lehet az ilyesmit megtanulni? Élesben. Felkészülni pedig úgy lehet rá, ha előtte kitalálod, mit fogsz akkor csinálni, ha megszállnak. Mit csinálok, ha kikapcsolják az agyamnak a racionális féltekéjét. Mit teszek, ha kikapcsolják a szívemet, azaz az intuitív féltekét?

Az ÉlményParknak van egy funkciója, amit lehet, hogy már páran megtapasztaltak. Olyan érzés, mintha nem te lennél az, aki téged irányít. Ilyesmit nem tud a megszálló, annyira stabil és ez őrá is hat. Vagyis ha benned akar valamit, hiába, mert te akár rá is hallgathatsz, akkor is átveszi a vezetést. Megtaláltam rá a legjobb szót, mint egy robotpilóta a repülőgépeken. Érdekessége, hogy az ember egyfajta bizalmat érez, ha működésbe lép és emiatt eddig senki sem pánikolt tőle be a méréseim szerint. Fura módon a megszálló sem, pedig ha valamit nagyon tudnak, az a pánik, ha valami nem úgy megy, ahogy ők akarják. Ez pedig bizonyíték számomra, hogy az elméletem helyes, miszerint érdemes volt megjátszani a kettővel fölfelé akciózást.

Mellékhatásként most itt egy bolygó a lábaim előtt, amire van egy programom, mivel emiatt nem fogom félbeszakítani a műveletet és haladok tovább a probléma forrásáig. De a testem körüli világ legalább nem lesz ellenséges.


2 megjegyzés:

 1. Én is használtam játékot tesztelésre. Eddig csak fordítva, de köszi a jó kutatási tippet. Néha 10-15 percre előveszek egy logikai játékot, aminek a legnehezebb verzióját használom. Megfelelő időn belüli sikerhez kell ráción alapuló kizárás és intuíció. Ha valamelyik hiányos, akkor még hosszú zsákutcákba vezető feltételezések is, ahonnan vissza kell törölni.
  Érezhető kontaktnál árad az intuíció. Viszont állandóan azt olvastam nálad, hogy akkor is irányítanak, ha fogalmunk sincs róla. Hónapokkal ezelőtt többször előfordult, hogy egy-egy feladvánnyal napokig nem boldogultam. Aztán a következő elővétel előtt mondtam, hogy na, ha tényleg itt vagytok, hadd zárjam le. Mind a három ilyen tesztelésnél pár perc alatt megoldottam, amivel előtte hosszan kínlódtam.
  Viszont most már hetek óta mintha meghülyültem volna a játékot tekintve. Létezik olyan, hogy kikapcsolták a szívemet is meg a racionális felét is az agyamnak és mind a kettő robotpilóta funkción fut? Mert egyébként tűrhetően elműködöm a mindennapokban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha azt érzed, mintha kikapcsolnák a rációd és azt is, ha a szíved, akkor te azon kevés ember egyike vagy, akik érzik a háttérben futó folyamatokat. Hogy mik ezek a folyamatok, arra eddig nem is mertem gondolni, hogy belekezdjek, de ezért jók a kommentek, mert bizonyíték van rá, hogy van szakmai közönség. :)

   Törlés