Martin Looter King

Nagy divat lett most a négerimádat, ami mögött egy szűk kisebbség áll, akik bizonyos égi támogatást kapnak. Általában ilyenkor az szokott történni, hogy én az ellenkező oldalra állok. Azt tudnotok kell, hogy eredetileg egy liberális demokrata álláspontot képviselek, ám kiderült, hogy a szabadságra meg kell érni. Amikor fekete bűnözőkből csinálnak hősöket, csak mert feketék, az ugyanolyan rasszizmus, ám ebben a világban rasszista csak a fehér ember lehet.

Láttam olyan jövőképeket, amiben teljesen felborult a spirituális hatalmi egyensúly a fehérek kárára. Egy fekete vagy arab sem állt ki a fehérekért. Szó szerint az utcán vadásztak ránk és ezek az élmények örökre megváltoztatták a témához való hozzáállásomat. A mögöttes égi szándék a fehér ember gonosz birodalmának eltörléséről szól, kezdve a saját biztonságuktól a számítógépek által jelentett veszélyen át a kollektív társadalmakra károsan ható demokrácia szelleméig, amik mind a fehér ember találmányai. Ekkor még szót sem ejtettem a fegyverekről.

Ám a spiritualitást ők is fegyverként használják, mint ahogy a feketéket is. Ne gondolja senki, hogy ez a világraszóló balhé nem szervezett akció eredménye! Az európai bevándorlás is szervezett akció eredménye. Amikor az európai reklámokban mutogatnak boldog fekete embereket, annak szerintetek milyen hatása van Afrikára? Az olyan pornót, amiben fehér csajokat dugnak fekete manuszok, már évekkel ezelőtt katonai bűncselekménynek nyilvánítottam és a megfelelő időben mindenkit elér az én égi igazságszolgáltatásom, aki ebben benne van. Mert nem tudjátok ennek a spirituális vonzatát. Ez azokra is vonatkozik, akik ezeket a videókat feltöltik mondjuk egy magyar videomegosztóra, mert olyan dologhoz asszisztálnak, amit úgy neveznék, hogy a spirituális síkokon indított erősen rasszista támadás a fehér ember ellen.

Amikor megjelennek a fehér lovon ülő dezodort reklámozó feketék, az annak jele, hogy már van fekete vásárlóerő. Ez még nem lenne baj, az viszont már az, ha világcégek váltanak márkaneveket a hiszti miatt. Ettől ők csak begerjednek és ha valaki nem állítja le ezt az egészet most, akkor én fogom később. Nem állítom, hogy nincs a feketéknek igazuk, de ilyen erővel a fehéreknek is igazuk van. Nem látok más megoldást, mint a fejlett részeket leválasztani nemre, fajra, rasszra tekintet nélkül és új fejlődési pályára állítani ezt a világot, ami jelentős népességcsökkenéssel jár. Valamint létrehozni egy önálló szférát, a Fehér Ember Egét, ahol csak a fehér ember marad.

Nekem amúgy is kezd elegem lenni ebből. A fehér ember bűnözőit sem szeretem, de szeretnem kell a feketékét, mert feketék?


Majdnem 20 évig éltem a nyomorszinten, sokak szerint még ma is ott élek, de eszembe sem jutott lopni, rabolni, bűnözni. Tehát ez nem mentség! Tudom, hogy vannak tisztességes feketék is, mivel minden akcióm paraméterek szerint zajlik, őket ez nem nagyon fogja érinteni, de ebből a világméretű becstelenségből és bűnözésből elegem lett. Felháborodtatok? Ó, ha tudnátok mire készülök.

Tisztába kell tenni azt, hogy Európa a fehér ember kontinense és aki ezt meg akarja változtatni, azt szó szerint elsőszámú katonai célpontomnak tekintem. Legyen az ember, idegen vagy angyal. Hamarosan olyan erők szabadulnak el, amikkel szemben az idegenek ereje is kevés lesz, ugyanis vannak olyan jövőképek, ami a fehér ember utáni időkről szól. Akik ezekben a mintákban rezegnek, már belátják a fehér ember értékét. Ezt üzenem Amerikába is az egykori gyapotszedőgépek utódainak, akik meglátták a lehetőséget a világ szuperhatalmának átvételére. Jó a dumájuk, ám a történelmi tények azt mondják, ebben a feketék ugyanolyan bűnösök, mint a fehérek. Ugyanis a fehérek be se tették a lábukat Afrikába, a rabszolgakereskedelem egy szigeten zajlott. Ahova az afrikai törzsfők szállították a belső ellenzéküket, a hülyéket és a hadifoglyokat jó pénzért.

Ha valaki belegondol, ki lett ennek az egésznek a nyertese? A fekete ember, aki mindenhol ott van. Szerintem ezt a problémát a fehér ember okozta és ő is fogja helyrehozni. Engem nem érdekel Hitler és az, ha valaki szól, hogy ez neki nem tetszik, már azonnal fasisztának és szélsőjobboldalinak kiáltják ki. Bazmeg, annak kiáltotok ki, aminek akartok! Ha felsöprök és felmosok a lakásomban, attól még nem leszek porgyűlölő. A világ tele van szeméttel és megszállt fehér emberekkel, akik védik ezt a sok szemetet. Semmit sem tudtok a megszállások természetéről, amiben ők annyival jobbak, amennyivel mi a technológiában. A muszlim invázió a mecsetépítésekkel indult, amik jóval többek sima épületeknél, én inkább olyan ceruzapiramisoknak nevezném őket, amik képesek spirituális energiák közvetítésére. Ezért olyan erőtlen és bágyadt Európa!

Orbán szövegét pedig nem kell ebben az ügyben sem bevenni, mert hasznot húznak belőle és most nem térnék arra ki, mi van a háttérben. Ide elég érthető az is, ha az egyik cigány meg akarja védeni a szerzeményét a többi cigánytól. Mert a távlati tervekbe úgysem láttok bele. Ha 10 évig még hatalmon marad és kijelenti, hogy holnaptól itt iszlám lesz, ki mer majd vele ellenkezni? Ez ugyanaz a banda, csak van idejük, amit a fehér ember nem nagyon ért meg. Itt egy világméretű merénylet és művelet indult a fehér ember ellen, amivel itt az ideje szembeszállni.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése