Login rendszer

Mivel ebben az esetben egy élőben futó világban történik a relogin, alapszabály, hogy akik alsóbb világba esnek, azok ebből semmit nem vesznek észre. Azaz mindenki győzelemként érzékeli a sorsa alakulását, ám az emberi minősége határozza meg a világának szintjét. Mivel a világod te vetíted magadnak, a Közös Valóságba veled immáron csak a hasonlók kerülhetnek érdemben.

Az élő reloginnak vannak olyan sajátosságai, mint pl. egy házasság, amiben a felek eltérő szintekre kerülnek. Ilyen lehet még a baráti kör és a munkahely. Ezekben az esetekben minden sokkal lassabban történik, hogy az események elférjenek az idővonalon anélkül, hogy megrázkódtatást okoznának.

Ugye említettem, hogy a világunk egy anomália következménye, ami a korrekciók után megszűnne, ám az értékmentés során a különleges világokat megmentettem és ezeket az ÉlményPark vetíti. Ennek van előnye és hátránya. Előnye, hogy ez az univerzum tovább él, hátránya, hogy csak 4 ilyen univerzum érte el ezt a szintet. Technikailag egy valóság éli túl, ami forrásvilág rangot kap és ezekből jön létre az új multiverzum a maga párhuzamos valóságaival. A világ megmentéséért nekem is van egy külön saját forrásvilágom, ennek a forrásvilág plusz nevet adtam. Ám 3D-ben én is benne vagyok az eseményekben és belülről javítom, tesztelem a rendszert és ezt a munkát (mint tulajdonos) nem is bíznám másra.

Sokan azt hiszik, nagyon gazdagnak lenni a legjobb dolog. Szerintem meg ez nem így van. Ha nagyon gazdag vagy egy egyenlőtlen világban, soha nem tudsz megszabadulni attól a gondolattól, hogy a körülötted lévő emberek a gazdagságod miatt vannak körülötted és ez megmérgezi életed minden egyes percét. Amikor arról beszélek, hogy a legjobb világokban egyenlőség van, ahol mindenkinek van mindenből elég, hülyének néznek. Én pedig azonnal látom a másik fejlettségi szintjét. A világot uraló pénzkartell tagjait mindenki nagyon fejlett embereknek látja, nos 0.89%-uk maradt csak a fejlett világok szintjén. Ami pont elég is ahhoz, hogy lehessen tovább folytatni a világ testreszabását úgy, hogy ne nekem kelljen közéjük mennem. Mindenki oda vágyik, de ők nem látnak bele az emberekbe, én meg igen és ha hányás nélkül akarom a dolgot megúszni, jobb, ha maradok a saját világomban. Volt idő, amikor kísérletet tettek a lefizetésemre, de anélkül, hogy beleérezzenek a helyzetembe, ez esélytelen volt. A luxusórára az volt az első gondolatom, hogy amikor belekezdtem a meditációimba, azóta nem hordok órát. A sportkocsira pedig az, hogy nem fogok villogni egy szervezett elszegényítés áldozatául esett országban, különben is valamikor 10 éve le is járt a jogsim. Különben is, ha tudták volna, amit én, semmit se tudtak volna felajánlani, ami csak a közelébe lenne egy saját világnak. Még fölöttem sem, épp most hallottam megint, hogy "ez hülye" és már kezd nagyon elegem lenni ebből. Úgyhogy azt hiszem a dolgok egy kicsit jobban fel fognak gyorsulni a vártnál.

Az a szép ebben, hogy ez az egész a fizikai kapcsolattal rendelkező álomtartományokra is vonatkozik, vagyis a spirituális világok is ugyanígy osztódnak és mindenki megy a maga szintjére. ha vallásos lennék, akkor is azt mondanám erre, hogy ez a megváltás, ha alsóbb világba zuhanok a velem egy szinten lévők közé. Figyelem, még egyszer mondom, ez nem a vagyoni helyzettől függ, hanem az egyes emberek minőségén áll vagy bukik.

Szakmailag az az érdekes, hogyan következik be egy folyamatos idővonalon és a téridőn kívüli "angyali" szinteken. Lesz-e meló az időszinkronnal? Érdekességként megemlítem, hogy ezek itt a fejünk fölött nem birkóztak meg a modern korral és a középkorból hoztak ide embereket (technikailag átlényegült megszállás), akiket épp most vágtam vissza a középkorba. Ti akarjátok tudni, miket csinálok, hát tessék!

Ha azt akarod, hogy legyenek hozzád őszinték az emberek, akkor azt el is kell tudnod viselni, amit mondanak.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése