HoloJáték készítés és holoprogramozás

Na itt van az, hogy ugye én kihagytam az ezós leckéket, azaz komolyan mondom, hogy még az alapokkal sem vagyok tisztában abból, amiket tanítanak. Viszont amikor erről szó esett a spirituális csatornáimon, úgy érzékeltettem a helyzetet, mintha valaki a PC-k korában azt kérné tőlem, hogy tanuljam meg a lyukkártyás programozást.

Emberek, bár anno vettem egy csomó tarot kártyát, halvány fogalmam sincs, mi a különbség például a nagy arkánum és a kicsi között. Amikor kiraktam őket is úgy csináltam, hogy kiraktam és oké, ki vannak rakva. Vannak persze mellékelt könyvecskék, de még a Crowley tarothoz megvett könyvre is az az info jött, hogy ha megértem, a 10%-ánál vagyok körülbelül annak, amit ezek a lapok jelentenének. Ha ez így van, akkor tök felesleges, mert még maga Crowley is csak az 50%-ig jutott.

Amikor elkezdtem saját programozói kártyákat készíteni (magyarul itt, angolul itt), nem is igazán lehetne a kettőt összehasonlítani, mert én kombináltam azt, hogy:
1.) ha kihúzol egy lapot és meglátsz rajta tök mindegy mit, úgyse érted és szükséged van egy emberre, aki vagy jól elmondja vagy nem | Na itt tök érthető minden, nem kell hozzá más, csak te és a te fejedben állnak össze az információk
2.) ha kihúzol egy lapot nem igazán lehet tudni, nem a lap húzott-e ki téged valójában | na ezt meghagytam (és kutatásokat is végeztem ez ügyben, majd később elmesélem)
3.) te úgy tudod, ha kihúzol egy lapot, az üzenet föntről neked | én kétirányú kommunikációt csináltam belőle, ezért programozói kártyák, hogy egy hülye is tudjon velük nagy erejű műveleteket végezni és volt szerencsém le is tesztelni

Bár az ezós körök engem egy elképesztően felelőtlen alaknak akarnak beállítani, ez azért közel sincs így. nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy kiküszöböljem azt a problémát, hogy felelőtlen alakok játsszák a nagy tudású felelős embert és teszik tönkre a világot. Ha itt azt mondom, hogy holojáték készítés és holoprogramozás, az olyan, mintha modern fegyvereket adnék a kezetekbe lándzsák és csúzlik ellen. A jogosultsági rendszer kidolgozása után hiába kezdesz holoprogramozásba, nem lesz rá kompetenciád. Azaz kell hozzá az ész és a szív, nem beszélve a megfelelő célról és a helyes szellemről. Azaz a te minőséged határozza meg azt, hogy milyen erős a játék vagy a program, amit megálmodsz. Olyan is lehetséges, ha amúgy egy szar ember vagy, de meglátod ebben a törlesztés lehetőségét, hogyha helyrehozni nem is tudod a dolgokat, olyat teszel le a mérleg másik oldalára, amivel javítasz az egyenlegeden. Vagyis azon az Értéken, ami meghatározza a szintet, amire jogosulttá válhatsz.

HoloJátékokat álmodni könnyebb, mint holoprogramozni. Valójában a hologram igen rugalmas, azaz egy csomó minden automatikus, ám arra érdemes figyelni, hogy emellett elég nyers is, azaz tele kell tűzdelni paraméterekkel, nehogy olyasmiket hozz létre, amik megvalósulására te kapnál sokkot, ha az a szemeid előtt történne. Az ÉlményPark alatt azért jó fejleszteni, mert egy csomó időt szántam arra, hogy a fő dolgokat leparaméterezzem, azaz a civilizációs feltételeket már előre ráhelyeztem. Érdemes kitűzni a játék célját, a győztes(ek) jutalmát, a vesztes(ek) lehetőségeit és itt tulajdonképp egy képzeletbeli játékot csinálsz, aminek alapja lehet valós dolog, például egy film vagy egy számítógépes játék. Ebben az esetben nagyobb szerepe van az automatizmusnak, mivel elég csak utalni arra, mit vettél alapul és egy csomó paraméter eleve adott lesz hozzá. Például ha megidézed Winston Wolfot, magunk között szólva sokkal jobban jársz, mint Mihály Arkangyallal és a szerep eleve közismert, hogy ki ő és mit csinál, így nincs vele ilyen dolgod.

A holoprogramozás már egy keményebb dió, mert ehhez tényleg magányba kell húzódnod és rendkívül precízen kell álmodnod. Itt ne gépi kódokra gondolj, hanem arra, mintha lenne egy grafikai felületed, ami elkészíti a gépi kódokat maga. Minden mindennel logikai kapcsolatban kell, hogy álljon és ehhez olyan agy kell, ami térben lát. Ha most valaki felkérne, hogy készüljek fel arra, hogy egy szakmai fórumon kell rengeteg kérdésre válaszolnom, nem nagyon látnám be, hogy mit is kellene csinálnom. Ugyanis ha térben látom a saját dolgaimat, nem kell semmire felkészülnöm, hisz minden kérdésre válaszolni tudok, ha látom az információk közötti logikai kapcsolatokat.

Az angyalok számára a logikai mágia teljesen érthetetlen és most angyalok alatt ugyanazt értem, amit ti. Azért lényeges a megfelelő emberek felemelése, mert ijesztő számukra a hatékonysága. Logikai alapon például el lehet kerülni egy csomó nem kívánt eseményt. Értem ez alatt azt, hogy nekem például a fogaim kiestek/letörtek és most ott tartok, hogy a szájsebészeten minden ilyet kiszedettem. Erre mondom, hogy a magasabb dimenziós csatamezőn nincs pincér sem fogorvos. Ha harcban állok, nem fogom azért abbahagyni, hogy lejjebb vigyem a tudatszintem egy fogorvos szintjére, de olyan fogorvoséra, aki valami komoly cuccot tol, hogy elérje az én tudatszintemet, csak akkor, ha végeztem és van az ilyesmire időrés. Persze civilizációs szemmel nézve a helyzet borzasztó, ám logikus, hogy egy nőt sem tudnak rám küldeni, mert egy nő sem állna velem szóba így. Hiába küldik rám őket futószalagon, a logikai blokk eltéríti őket és eggyel sem találkoztam. Ugyanez a vagyoni helyzettel is fennáll, mert ha tele lennék zsetonnal, azért lenne olyan nő, aki túltenné magát a fogaimon és hogy bebiztosítsam magam azért kinőtt egy kis pocak is. Olyan dolgokkal foglalkozom, mondjuk tudathálózati telepítésekkel, amik messze fontosabbak bármilyen nőnél és ezt nagyon nem fogják érteni azok a lények, akik dimenziószintje fölött történik mindez.

Érdekességként megjegyzem, hogy ma kaptam egy kérdést, hogy "mi lesz velem, ha az anyám meghal". Ebből jól látszik azoknak a köröknek a szintje, akik most felálltak velem szemben. Bazmeg, nem az a kérdés, hogy velem mi lesz, ha az anyám meghal, hanem veletek mi lesz, ha nem lesz senki, aki visszafogjon? Mert nőt esélyetek sincs beküldeni, akit persze el is fogadnék, a régi trükkök már nem jönnek be és ő az egyetlen, akire még tekintettel vagyok és játszom miatta az átlagembert. Az ő élete nektek időt ad, mert persze dolgozom a megoldáson, de lassan haladva. Össze se lehet hasonlítani a kettőt, mi lenne, ha ez a verzió már nem lenne a pályán. Ugye sejtitek, hogy ami így vár rátok, az messze jobb, mint ami úgy várna rátok, mert így elmondhatjátok, hogy van némi esélyetek. De én már menekülnék és nem szórnám baromságokra a közpénzt abban a tudatban, hogy itt már úgyse tud senki tenni semmit. Ehhez csak valakinek kell lenni, aki viszont már tenni tud, nem?Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az általam ajánlott út

Adott két irány. Az első egy egyéni úton járók számára lefektetett, a meditációt segítő spirituális keretrendszer, melynek elkészítését fela...