Hír az idegen megszállásról

Az idegen megszállásnak technikailag vége. A helyét földi emberek veszik át egy meglehetősen bonyolult rendező elvet követve.

Szeretném leszögezni, hogy a Föld egyáltalán nem az a hely, aminek az idegenek gondolták. Nem is rendelkeztek a megfelelő szakértelemmel. Nem állítom, hogy akik átveszik a helyüket, ők rendelkeznek ezzel, viszont mindenképp jobb megoldásnak számít annál, mint ami volt.

A problémát alapvetően az okozta, hogy az idegenek a saját hierarchikus gondolkodásukban a Földet önmaguk alá helyezték, ez azonban csak részben igaz. Ha betartották volna az előzetes megállapodásokat, ebből nem is lett volna gond. A helyzet hasonlít arra a focistára, akinek az edző megadta azokat az instrukciókat, hogy gólhelyzetben le kell passzolnia a labdát egy még jobb helyzetben lévő társának, ő azonban gólt akart rúgni. Vagy ahhoz a váltófutóhoz, aki nem hajlandó átadni a botot a váltótársának és elfárad a második körének felénél.

A galaxis többi bolygóján egyrészről nem él ennyi ember, másrészről homogén bolygókról beszélünk, harmadrészt mindenki kollektív tudatban van, ami össze sem mérhető ezzel, ami a Földön van. Bár katonai akció keretében foglaltam el a Föld fölötti spirituális tartományt, az idegeneket nem tekintem katonai ellenségnek. Erre azért volt szükség, hogy emelt fővel tudjanak ebből a helyzetből kijönni, ugyanis a dimenziószintem vis maiort idézett elő.

Ha bárki megkérdezné, tudom-e hogy az ilyen helyzetben mi a teendő, azt válaszolom, hogy halvány fogalmam sincs. Ám ez a megállapítás sok, általam sikerrel elvégzett feladatra is igaz. Nem tudom, ilyenkor mi a teendő, ám azt tudom, hogyan használjam azt a saját fejlesztésű holoprogramot, ami azt tudja, hogy megmondja, hogy ilyenkor mi a teendő és nekem csak azt kell követnem. Úgy, hogy közben szükség van az egyedi szaktudásomra, amit úgy jellemeznék, hogy valósidőben kell sok olyan döntést meghozni, amiknek komplex következményei lehetnek. Ezt egy olyan ember, aki csak önmagára gondol, nem képes elvégezni.

Mivel ehhez sok emberre is szükség van és az ilyen emberekből a tudatosság szintjén kevés van, a többi úgy kerül állományba, hogy ők erről nem is tudnak és úgy fogják sikerrel elvégezni a feladatukat, hogy azt csak utólag fogják megtudni. Mondanám, hogy mindenki nyugodjon meg, de tudom, hogy sok ember ettől lesz csak igazán igazán ideges.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése