Harcok a közvetlenül felettünk lévő tudati szinteken

Itt olyan magasabb dimenziós lényekről beszélünk, akik mágiatechológiában igen fejlett szinten állnak. Teljesen uralják a fölöttünk lévő spirituális szinteket és meg is kezdték a Föld átformálását. Bár látszólag békések, ellentmondást nem tűrő a stílusuk és ahogy jeleztem, beértem a zónájukba, ahol most bizonyíthatják az "alattam vagy, fogd be a pofád" filozófiájukat, ugyanis most egyszerre érzem magamban és magam alatt őket.

Amikor azt mondom, hogy magamban, az fura érzés, mert a földi viszonyokat mindig úgy alakítják, hogy a szabályok épp úgy változnak, ahogy nekik kedvező. Mivel magyar állampolgár vagyok és Orbán bitorolja a miniszterelnöki pozíciót, gyakorlatilag folyamatosan fölöttem is vannak egyben. Ám eddig nem tekintettek ellenfélnek és nem is nagyon foglalkoztak velem, ám úgy döntöttem, hogy felgyorsítom az eseményeket. Ennek több oka is van kezdve ott, hogy nincsenek tervezhető bevételeim. A PayPalomra Nyugatról egy cent sem érkezett, ami amúgy gyökeresen alakított is a hozzáállásomon, de nem úgy, ahogy ezek eltervezték. Ők arra számítottak, hogy kiiktatott rációval ugyanolyan bután az indulataimra építve velem támadják azokat, akiket amúgy természetes szövetségeseimnek tekintek, mint ahogy teszik ilyenkor veletek. Ám én előre felkészültem ezekre a helyzetekre és rendelkezem egy XD forrású Ráció Emulációval, ami olyan hatást kelt, mintha gondolkodnék. Hogy a harcok képébe is bepillantsatok, ez kísértetiesen hasonlít arra, amikor a kevés számú, de jelentős technikai fölényben lévő spanyolok szétverik a nagy létszámfölényben lévő indiánok erőit. Itt a kevés ember ti vagytok, a technológiai fölényt pedig az ÉlményPark biztosítja.

A másik ok azon túl, hogy már elegem van abból, amit Magyarországon és a világban látok. Úgyhogy elkezdtem blogolni, amire jön is a nép, de ez a show, amit itt nyomatok meg sem közelíti az érdemi munkát, amire viszont innen csak nagyon kevesen linkelnek át. Nem gond, mindenki azt kapja, amit érdemel és ezt lehet minden irányba érteni. Valós teljesítményalapú rendszert dolgoztam ki, ahol minden csakis tőled függ és a nekem behódolással akár ki is törölheted a segged. Ezzel a blogolással persze sok hitvány köcsög is tudomást szerez rólam, akik meg is írják a jelentéseiket, amiket el is olvasnak és lassan meg is indul ellenem a hadjárat. A puding próbája az evés. Rengeteg olyan fejlesztésem van, amit azért nem tudtam eddig kipróbálni, mert amolyan karanténba zártak és gyakorlatilag senki sem jött ellenem. De ezt úgy nézzétek, mintha két világot érzékelnék egyszerre, ahol a felsőben már behódoltak nekem, míg a lentiben szánakozva néznek rám, hogy mit akarok én itt ezekkel a nagy emberekkel szemben. Ezek a nagy emberek azonban azoktól függenek, akik épp behódoltak nekem és ahogy eddig mértem, olyan 2-3 év, mire az események leérnek és pontosan két éve indítottam el a műveletemet. Azaz van egy 2-3 éves harc, aminek a vége az én győzelmem és ez itt csak most kezdődik.

Szó szerint érzem az elnyomást a szívemben. Amikor robbantok a csakráimban, érzem, hogy ez a sok lény, akik itt élősködnek csak rebbennek szét és utána újracsoportosítva telepednek vissza. Ezt azért tudják megtenni, mert ahogy páran csatlakoztok, részévé váltok egy új hálózatnak és ezek eddig rajtatok lógva igyekeznek efölött az új hálózat fölött is befolyást szerezni és ezeket én belső lényekként érzékelem. Komoly támadások érik ilyenkor a fizikai testemet, az egészségemre mennek főképp, hogy megijedjek mindenféle betegségektől. Igyekeznek az utcára dobni, eddig egyetlen ilyen kísérletük sem sikerült, pedig volt jópár. Megölni nem tudnak, erre már rájöttek, de ezt sem adják fel. Sok olyan kérdés is érkezett, miért nem szervezek tanfolyamokat, nos ezért. Amúgy sem vagyok az a szektás típus, sosem gondolkoztam ezoterikus csoportban, de most különösen tartózkodom az ilyesmitől, mert azonnal a látókörükbe kerülnétek, amit amúgy sikeresen elkerültem az internettel. Ez egyáltalán nem egy lovagias ellenfél, ezért is nevezem őket inkább ellenségnek és azért is haladok lassan, hogy biztosítsam az országot, mert ezek képesek bosszúból mindent szétrombolni.

Ám ahogy egyre többen leszünk, én már nem leszek ráutalva arra, hogy olyan szuperhatalmat élesítsek, aminek azon túl semmi értelme, hogy egyszer használnom kell. Fenntartom azonban magamnak a jogot arra, hogy önmagamhoz is mérjem azoknak az embereknek a szerepvállalását, akik folyamatosan csatlakoznak. Ez azt jelenti, hogy egyrészről mindenki önmagához képest viszonyítson, ám amikor elvárások fogalmazódnak meg részetekről, azok már az énhozzám viszonyítás területén mozognak. Ha te nem vagy képes lemondani azokról, amikről én lemondtam, akkor maradj a saját szinteden és ne üsd bele az orrod az enyémbe. A rendszer úgy van megcsinálva, hogy sokszor fogjátok érezni, hogy komoly erőtők és képességeitek vannak, ám ezek eltűnnek, ha egyéni célokra akarjátok fordítani az azonnali haszon reményében. Az okosabbak ilyenkor távlati célokat határoznak meg, amik minél inkább összhangban vannak a feladatcélokkal. Időnként olyan érzésem van, hogy Orbán is ezt a hatalmat használja, ám óriási különbség van az emberi minőségek között. Aki folyamatosan taktikázik úgy, hogy a feladatcélokra csak ő legyen, miközben ezzel a helyzetével folyamatosan visszaél, annak ideje leáldozik, ahogy túlnőnek rajta az események. Bár harcos alkatnak szereti megát nevezni, az nem harcos, hanem gengszter, aki csak olyanokkal száll szembe, akik kezében nincs fegyver. Kíváncsi leszek mi lesz, ha rájön, hogy most igazi harcosokkal került szembe és nincs ott fölötte az erős haver. Mi lesz az embereivel? Akik ugyan hűségesek, ám ez a hűség pénzen vett, mégpedig közpénzen vett hűség, aminek egy másik megfogalmazása a hazaárulás.

Olyasmira ők nem számítottak, hogy a veszély nem kívülről érkezik, hanem belülről ébred. Na ezek a harcok zajlanak most. Aki javítani akarja az esélyeit, van egy gyors megoldás rá, de aki inkább távlati célokat fogalmaz meg, annak ezt javaslom. Ugyanis nem mindenki képes arra, hogy éves időléptékre álljon át, ami több évig is eltarthat, de ha tényleg akarsz valami nagyot dobni, azon az úton most kell elindulni.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése