Az isteni szinten rezgő emberiség

Előre szólok, nem véletlen mondom, hogy az egész bolygón 3100 és +/- 10 embert mérek, jelenleg 3110-nél áll a mutató. Ám ha csak ennyi ember maradna ezen a rezgésszinten, ahhoz igen komoly technológia lenne szükséges és egy olyan társadalmi rendszer, ami nem pénzen alapul, hisz nincs az a gazdaság, ami fejlett szinten működhetne ennyi emberrel.

Technikailag ezt vetített hologramokkal oldottam meg, akik néznek Star Treket, könnyebb megérteniük. Ez azt jelenti, hogy vannak az élő emberek és azok, akik csak annak néznek ki. Ez utóbbiaknál még lehetséges az, hogy az alsóbb világbeli kapcsolódásuk miatt haláluk után ide emelkedhetnek, ugye itt annyira nem számít az idő. Tehát könnyen lehet, hogy az indulás után ez a szám akár meredeken is emelkedhet az itteni időérzékelés szerint, ami lenn akár ezer évet is jelenthet. Tehát vetített hologramként egyáltalán nem rossz buli maradni.

A családtagok kérdésénél, mert ugye nem feltétlen igaz egy fejlett ember esetén ugyanaz a fejlettség a családtagok esetében az lett a megoldás, hogy amikor ők alszanak a saját szintjükön, megjelenhetnek ebben a világban, azaz élő emberekké válnak technikai értelemben, mondjuk a személyes találkozások során. Biztosan sokan kiakadnak, de érdemes belegondolni abba, hogy a tét az emberiség jelenléte az isteni szinten és előttem nem volt senki, aki ezzel a kérdéssel foglalkozott volna. Én pedig a döntéshozás minden feltételével rendelkezem, kezdve a rá szánt időtől, a felkészültségen és a kiérdemelt rangon túl. Már el is indulhatott volna, ha az idegen beavatkozás nem akadályozza meg a megszállással. Az idegen beavatkozás ilyen értelemben alacsony látószögű műveletnek számít, aminek célja az emberiség ilyen szintű felemelkedésének megakadályozása. Ilyet országok is csinálnak a másikkal, hogy megakadályozzák annak fejlődését és nemzetbiztonsági érdeknek nevezik. Nincs ez itt sem másképp, csak nem országok és népek, hanem a bolygók és fajok szintjén.

Amikor isteni rezgésszintről beszélek, itt alapvetően két forgatókönyv létezik. Az egyik ennek a világnak az átalakítása, a másik egy idegen (vagy földi középkori) társadalmi rendszer átvétele. Az idegenek fejlettebb, felsőbbrendű lényekként kommunikálják önmagukat, ám ez olyan, mintha lenne 10 paraméter, amiből én csak kettőt veszek figyelembe, pont azt a kettőt, ahol én vagyok a fejlettebb. A mi fejlődésünk az egyéni tudatok együttélési rendjének fejlődésén alapszik, ami akkor váltott szintet, amikor kialakult a városi polgárság. Ez az idegeneknél kimaradt, ezért fogalmuk sincs, mi az a demokrácia. Ők egyfajta kollektív központon alapuló társadalmakban élnek, mint itt az oroszok Európában, vagy az arabok és ilyesmit is várnának el tőlünk. Azaz az ő beavatkozásuk is erre irányul, hogy átformálják a bolygót olyan társadalmakat hozva létre, amik letérnek a demokrácia útjáról és diktatúrákká alakulnak.

Az idegenek azonban az emberiséget sosem fogják hagyni felemelkedni, mert veszélyt jelentünk rájuk nézve azzal, hogy képesek vagyunk mindkét agyféltekénket használni. Ám ez még nem úgy megy, ahogy mennie kellene, mert az emberek vagy csak az egyik agyféltekéjüket használják, vagy csak a másikat. De ez sem feltétlen igaz, mert mondjuk az indiai vidéken kevesen használnak rációt, ahogy az amerikai elitben sem menő a Szívre hallgatni. Minket azért tartanak adósrabszolgaságban, mert a magyarok képesek lennének mindkét agyféltekéjük egyidejű használatára, ami nagy előnyt jelentene, ezért gondoskodnak arról, hogy állandóan dolgozni kelljen a pénzért, ami nem engedi az ilyen fejlődést. Ezért tartják az emberiséget is hasonló rabszolgaságban és ahogy ehhez asszisztál a magyar elitréteg, úgy asszisztál a világelit is. Logikus következtetés, hogy ha az emberiséget az isteni szintre akarja valaki emelni úgy, hogy ezt a civilizációt reformálja meg és alakítja át arra, hogy képes legyen ezen a szinten rezegni, azt mindenkitől függetlenül kell kiviteleznie.

Ez az ember értelemszerűen a perifériára lesz szorítva és csak kevesen fognak rá figyelni. A többség bolondnak fogja tartani és mindenféle hírek terjengenek róla. Ha ügyes, el tudja kerülni azt, hogy időben komolyan vegyék és mire komolyan veszik, már késő. Nos ez pont rám illik! Ám a megoldás olyan, hogy toronymagasról leszarom, milyen hírek terjengenek rólam és hogy hányan figyelnek rám, mert ez nem nekem fontos, hanem nektek. Ha az egyéni szempontokat nézzük. Mert a feladat inkább azt követelné meg, hogy minél szélesebb legyen ez a fejlettségi spektrum. Különben ezt az egész műsort nem nyomatnám weboldalakkal és blogokkal. A kollektív tudat megelégedne egy ember személyiségével is, képzeljétek Amerikában mindenki olyan lenne mint Trump. Itt Magyarországon már jóval előrehaladottabb állapotban van ez a terv, hisz belső nézetből nehéz az ilyet észrevenni, de ha megnézitek, hogy még az ellenzék is kezd olyanná válni, mint a fidesz, be kell látnotok, hogy igazam van. Orbán már régóta tölti rá a személyiségét a magyarságra, amit nem tartok egy túl jó ötletnek. Szerencsére még időben vagyunk és ez egész arra jó, hogy Próba lett belőle, ahol azok jutottak túl, akik nemet mondtak erre.

El tudjátok képzelni azt, hogy az isteni szinten hülyének nézik azt, aki becsületes, tisztességes és betartja a szavát? A világod Te vetíted magadnak és ha ilyen világot vetítesz, annak is meg van a helye egy olyan alsóbb világban, ahova így kerülsz. Mert valójában sosem éri meg tisztességtelennek lenni.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése