Az intelligencia szerepe

Amikor állandóan megérted a többieket, általában hülyének néznek és egy olyan baleknak, akinek nyugodtan vissza lehet élni a megértésével. Amikor eljutsz egy szintre, egyszerűen méltatlannak érzed leállni ezekkel olyan szinten, amin az akcióikat veled szemben indítják. Ezért szerzik meg az erőszakosabb, primitívebb lények a hatalmat a fölsőbb szinteken és most elmondom, hogyan veszítik azt el.

Amikor ezek a lények elszedték az erőmet, először nem értettem miért. Aztán rájöttem, hogy eleve ez volt a céljuk és belesétáltam egy olyan csapdába, ami nem volt túl elegáns. Ám később olyan információkhoz jutottam, miszerint elképesztő dolgok zajlanak, amiket 3D-ben nem is lehet igazán megérteni. Ha azt mondom, az életed ellopása, a személyiséged ellopása, mihez kezdesz vele? Ha sokáig nélkülözöl és amikor jönne neked a jó, hirtelen rád töltenek egy "elegem van a világból" érzésmintát és erre hivatkozva el is veszik tőled a jót és magukhoz irányítják. Az ellenfeleket úgy iktatják ki, hogy magasabb dimenziós információkat kapnak arról, kik is ők és még az előtt megkörnyékezik őket, kiiktatják őket, maguk alá gyűrik őket, hogy az események abba az irányba haladjanak. Ezekről a teljesség igénye nélkül beszélek és azért, mert lassan véget érnek azok a Próbák, amik célja annak eldöntése, kinek milyen súlya, tettei és szerepe van ebben az egészben.

Ezek a próbák olyanok, amikre egy informatikus azt mondaná, hogy jelentéktelen eseményekre vannak konvertálva. Vagyis a szemetekben olyan kis dolgok, amiknek nem tulajdonítotok nagy jelentőséget. Mivel itt létezik egyéni tudat és racionális agyfélteke, ami képes kontrollt képezni az indulatok felett, mi ezt tekintjük sikeres próbának, ha ezek jól működnek. Ám azoknak a lényeknek a próbáin, akiket ti angyaloknak neveztek ez épp fordítva van. Ha valamire beindul az elmekontroll, azt ők őszintétlenségnek látják és ezzel csak érzékeltetném azt, mennyire másképp látja ezt a két világ. A multiplex vetítéssel és a határok kijelölésével nagyon sok olyan jövőbeni problémától mentesül a világunk, amivel gyakorlatilag megússzátok a poklot, amit sokan nem is érdemelnétek.

Ha azt mondanám, hogy a sorsotokról sivatagi arab törzsi vezetők döntenek, elfogadnátok? Mert kábé ugyanez a helyzet és még térdepeltek is előttük. Ezeknek a lényeknek halvány fogalmuk sincs a társadalmainkról, azt se tudják, mi az a polgárosodás. Ők egyfajta középkori hierarchiában élnek annyi előnnyel, hogy rájuk maradt egy valaha volt galaktikus birodalom technológiája. Azt se tudják, milyen elvek szerint működnek, csak használják őket. Az tény, hogy kialakítottak egy háborút elutasító világot, amit szerintük a Szeretet mozgat, ám akkor miért mértem 20%-os boldogságindexet náluk, amit még a mi szar világunk 50%-a is messze túlszárnyal?

Első lépés tehát a hatalmatok és az életetek visszaszerzése. Ez után tudatosítani kell magatokban, hogy a rólatok kialakított képet mások formálják. Ha azonban azt nézzük, hogy én sem szereztem vissza a régi erőmet, hanem inkább újat építettem magamnak, az intelligenciámmal egy teljesen váratlan és új helyzetet teremtettem. Ám beláttam azt is, hogy ez nem lehet mindenki számára járható út, az viszont már az lehet, ha elkészítek egy teljesen új alapokon nyugvó beavatási rendszert, amit használhattok, mégpedig ingyen. Ha ingyen adom, akkor viszont meg is határozhatom annak feltételrendszerét és ezt a tisztességhez és becsülethez kötöttem. Egy olyan Próba keretében, amit az élet alakított, hisz egy olyan világ alakult ki körülöttünk, amiben megvetik a tisztességet. Ez a világ a magukat angyaloknak nevező beavatkozó idegenek világát kezdi itt kiépíteni, amit keresztbe vertem a saját beavatkozásommal, aminek alapját a spirituális mutációm és a (náluk is sokkal) magasabb dimenziós forrásenergiáim biztosítják. Ők arra számítottak, hogy olyan leszek, mint ők vagy amilyen nagyon sok ember lenne a helyemben. Én viszont ezt méltatlannak tartom ahhoz a ranghoz, amit alanyi jogon szereztem és ezért nem lehet engem megvásárolni, mert ugyan hova árazod azt be, amit soha senki nem ért még el előttem? Ha eladnám magam, kinek adnám el magam? Majmoknak? És ebbe beleértem az angyalokat is.

Mostanában megsűrűsödtek a feliratkozások az egyik youtube csatornámra és ilyenkor szörfölgetni szoktam ezeknek az embereknek a feliratkozásai között. Elképesztő, mennyi tehetséges ember van Magyarországon, akik közkinccsé teszik a tudásukat és az is elképesztő, milyen kevés ember iratkozik fel rájuk. Tudjátok mi lesz ennek a vége? Ilyenkor az jut eszembe, hogy alakult ki a magyarság. Úgy, hogy eredetileg nem egy nemzet volt, hanem egy minőség és bárki tagjává válhatott, aki rendelkezett ezzel a minőséggel. Már foglalkoztam az új időszámítás gondolatával, ám minden új időszámításhoz sorsdöntő események kellenek, amik alapjaiban változtatják meg a világot. Annyira, hogy lakói már nem érzik magukénak a régi világét. Szerintem egy ilyen esemény előtt állunk és itt most nem feltétlen a világvégéről beszélek (mert azon már túl vagyunk), hanem a valóságok szétválásáról. Akik az én világomba kerültek, azok számára is másképp fog ez a nagy esemény megvalósulni és azok számára is más lesz, akik nem. Az én világomba azok kerültek, akik a Próbákon átjutottak. Nem tudom kik és hányan vannak, mert ez nem tőlem függ, hanem tőletek.

Az én világomban is jelen van a Szív, ám az Intellektus vezeti. Ilyen még soha nem fordult elő a multiverzum történetében. Látjátok mi mindenre jó a 42. dimenziószint egy megfelelő emberben? Nem valakinek, hanem a világnak megfelelő és ugyanezt az elvet követem.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése