Az időhúzás vége

Említettem, hogy az idegenek, akik meg akarják változtatni a bolygónk hatalmi viszonyait és berendezkedését - és amúgy a turul nyelvet (vagyis a kinti magyart) beszélik - bennünk az ellenséget látják, amit semmi nem bizonyít jobban, mint a fidesz politikája. Én már évek óta tárgyalásokban vagyok velük, de ennek ezennel vége.

A tárgyalásoknak gyakorlatilag semmi értelmük nem volt, ám más választásom sem, amíg a tudatom nem ér be a zónájukba. Ők a tárgyalásra úgy tekintenek, hogy aki tárgyalni akar, az gyenge, hisz ezért akar tárgyalni. Ez csak a történet egyik fele. Kifejtették nekem, hogy náluk a tárgyalásnak más a célja, mint nálunk. Ők erre úgy tekintenek, hogy létrejön a kapcsolat a két fél között, de senkit nem kötnek az ott kötött megállapodások. Megbeszélnek valamit, aztán az események történnek, ahogy történnek.
Orbán kifejezetten harcos alkat, aki a küzdelem élére állva érzi a legjobban magát. Mélyen lenézi azokat, akik komolyan veszik a tárgyalóasztaloknál elhangzottakat, és elnéző mosollyal konstatálja, ha valakik számon kérik rajta a kötelezettségeit, vagy a vállalásait.
Érdekes módon amikor azonban a történések nem úgy történnek, ahogy azt ők akarják, azonnal a magasabb dimenziós lehetőségeikhez nyúlnak és többször beavatkoztak a folyamatokba illegitim módon. Például olyat is csináltak, ami 3D-ben egy kicsit nehezen érthető, hogy visszaállították a csatavesztéseik előtt állapotot, mintha sakkoznál valakivel, aki pofánver, majd visszateszi a bábukat a három lépéssel előtti helyzetre és így már kivédi az akciódat, amit addig nem vett észre. Ugyanis közben én sem álltam le és tisztességes játékkal többször sikereket értem el, amit megdöbbentő módon bizonyos országok segítségével, azaz a Földről engem hátba döfve tettek semmissé.

A tárgyalások alatti viselkedésük is említésre érdemes. Ezek gondolatbeszélgetések formájában zajlottak, ami során a felek közt létrejött spirituális csatornákon azonnal megszálltak. Vagyis a tárgyalásokat támadásra használták és minél stabilabbnak érezték a pozícióikat, annál fölényesebbé váltak. Amikor vereséget szenvedtek, azonnal elkezdtek bömbölni és sajnáltatni magukat fölfelé és ahogy a cigányoknál lenni szokott a tanárveréseknél, senki sem a.) feltételezte, hogy helyesen járok el b.) kérdezte meg a másik felet. A bömbölésnek és sajnáltatásnak a célja a Szív kihasználása, aki ugye nem okos lény és ezek már kitanulták az így kapható előnyök technikáit.

Nem véletlenül említettem a cigányokat, akik életmódja és gondolkodása nagyon hasonlít arra, amivé ezt a világot tenni akarják. Az sem véletlen, hogy Orbán félig cigány (félig zsidó), mert amúgy nem bíznak bennünk és az is egy cigó vonás, hogy mindenhova a saját embereiket szeretik ültetni. Amikor olyanokat olvasok, hogy Európában muszlim politikusokat választanak meg, mindig ilyesmikre gondolok. Ugyanis a választásokat is befolyásolni képesek, ami megegyezik egyfajta kollektív eseménynek, ami számukra inkább hazai terep. Amikor nagy balhék törnek ki, amiket arabok-feketék kezdenek, annak egyrészről félelemkeltő, másrészről figyelemfelkeltő hatása van, ami a megszállások egyik technikai módja. Az USA afganisztáni és iraki háborúja során napi hírekben számoltak be az ottani eseményekről, azaz napi szinten nyílt csatorna az USA lakossága és a mágiában amúgy nem gyenge területek között. Ha valaki keresné az okát az ottani események gyökerének, amik most ott zajlanak. Orbán amúgy képes személyesen is a megszállásra és akivel találkozik, azt minden esetben megszállja. Trump is lehet, hogy azóta hülyült így be, akinek a viselkedése amúgy nagyon is ismerős számomra, aki az idegeneket eléggé kiismertem.

A velük való tárgyalások másik vonása az időhúzási taktikájuk, aminek célja, hogy minél mélyebben beágyazzák magukat kihasználva azt, hogy mi a tárgyalások ideje alatt leállunk. Ennek célja az volt, hogy mire a tudatom visszaér, már kényszerhelyzetben legyek és kénytelen legyek őket figyelembe venni, hacsak nem akarom káoszba dönteni az országot és a világot. Ezért mondtam azt, hogy megfizetitek az árát annak, hogy ezt hagytátok, mert lesz egy szörnyű 10 év, mire ezeket innen kigyomlálom.

Ugyanis most már az anyabolygóikat támadom és egyre több sikerrel. Ezek spirituális síkú akciók, amikre ők nagyon érzékenyek. Épp pár perce kaptak egy ultimátumot, hogy egy esélyük van, a hatalomváltás és amint kiderült, hogy az új vezetéseik milyen irányvonalat vesznek, esetleg hajlandó vagyok ezekkel leállni. Itt olyan kárt okoztak a magyar társadalomban, amit a fakivágásokhoz tudnék hasonlítani, hogy kell vagy 30-40 év, mire a seb begyógyul. A sírás itt meg nem jön be, mert már én vagyok felettük és nekem aztán bömbölhetnek, ahogy akarnak. Nagyon sokat hallgattam annak idején, hogy "alattam vagy, ne ugass", nos kíváncsi leszek, fordítva hogyan látják ugyanazt.

A nekik ilyen-olyan előnyökért behódoló emberek számára van egy tanácsom. Fogják a (lopott) pénzüket és meneküljenek. De jó, ha tudják, hogy ezzel csak időt nyernek, mert ugyan hova is menekülhetnének előlem? Ezek a köcsögök megszállták a Földet, én pedig megszálltam őket. Már a cigányok nagy részének is felhívtam évekkel ezelőtt a figyelmét, hogy meneküljenek Európából (persze nem mindenki, de ezt ők tudják jól, hogy kik) és 5 éve tudja ugyanezt a Nyugatra őzikeszemekkel érkező, de ma már rendőrautókat szétverő muszlim csőcselék, de szokás szerint figyelmen kívül hagyták azzal, hogy úgyis megvédik őket föntről. Hát nem fogják!

Nagyon nehéz volt sokszor türelmesen tűrni és nézni, ahogy rombolják a világomat, de eldöntöttem, hogy ennek végérvényesen véget vetek. Ehhez azonban olyan komplex akciót kellett indítanom, amihez idő kell. Annak ellenére, hogy ami nálam a tízéves időléptékben egy nagy rohanásnak számít, az nektek, a ti tempótokban csigalassúságú éveknek. Amúgy erre a problémára is már megvan a megoldás, most kezdem tesztelni.1 megjegyzés:

  1. Ezek szerint nem véletlen, hogy se nem akarok, se nem bírok ránézni O1G-re

    VálaszTörlés