A változás hogyanja

Biztosan sok spirituális hatalomváltás zajlott már le a Föld történetében, de az ember rövid élete miatt ilyesmit általában csak egyszer lát. Ám a mi korunk hemzseg ettől, amit nem csak a népek szintjén kell érteni, mert mindenki nagyot mer álmodni és azonnal a globális hatalom megszerzésére tör.

Az ilyen hatalomváltás a régi korokban másképp zajlott, hisz nem volt a mi általunk ismert világban még globalizáció, azaz a civilizációk nem keveredtek és az információáramlás sem volt a mai szinten. Erre bizonyíték amúgy a kereszténység ószövetsége és újszövetsége, mert ugyan minek ennyi szövetséget kötni, hacsak azért nem, mert új lény jelent meg az Úr helyén. Manapság azonban a globalizáció új kihívások elé állítja az embert.

Amikor az ember a saját szemével akar egy ilyet megnézni a gyakorlatban, ahhoz megfigyelői pozíció szükséges. Ez azt jelenti, hogy az életét le kell lassítania úgy, hogy ne történjen abban semmi. Mert ez az egyetlen olyan létállapot, amiben nem éri annyi zaj és hatás, ami elvonná a figyelmét. Az én tízéves időléptékemben kiváló lehetőség adódott megfigyelni, hogyan zajlik egy ilyen hatalomváltás és mennyi ideig tart. Arra jutottam, hogy körülbelül 10 év az az idő, amikorra már stabilizálódni tud egy ilyen művelet. Lassan történik és ha megnézed, milyen volt az élet a 10 évvel ezelőtti Magyarországon és milyen most, jól látszik a különbség.

Ám azt is tudni érdemes, hogy aki emögött áll, az nem az az ember, akit te a tényleges hatalom birtokosának látsz. Ez egy lánc, aminek egyik forrása az a magasabb dimenziós lény, akinek a szándéka érvényesül. Neki vannak angyalai beosztottjai, akik dolga ennek a láncnak a fenntartása, illetve ezeknek a láncoknak a fenntartása, ha több lábon szeretnének állni. Ezeknek a magasabb dimenziós lényeknek lesznek emberi kapcsolatai, akik általában valamilyen szakrális pozícióban lévő emberek, például ezoterikus csoportok mesterei, de a pápa is egy ilyen ember. A lánc így halad a világi hatalom felé, aminek csak az egyik láncszeme lesz az az ember, akit te a főnöknek látsz, valójában ezek már elvesztették emberségüket és kollektívája válogatja, mennyit hagynak belőle szabadon. Ez a kollektíva, amelyik Magyarországot megszállta, semennyire. Ezért teljesen más a fiatalkori Orbán Viktor és ez a mai, mert abban még 50% volt az ember, ebben meg semennyi.

Ezek az emberek lényegében már csak üres testek, amikben a magasabb dimenziók nyilvánulnak meg. Felvetődik a kérdés, hogy ez jó dolog-e és mit lehet tenni, hogy az ember maradjon az emberben. Az ember csak akkor tud az emberben maradni, ha közben személyiségében is felkészül, azaz éretté válik a magasabb dimenziókra. Ennek tükörképe a Nyugatira érkező sok bevándorló, akikből hiányzik a nyugati életmódhoz szükséges tapasztalati mélység és pont így van ez az ember felemelkedésével is. Biztosan vannak olyanok, akiknek sikerült alkalmazkodni és felvenni ennek a másik világnak az életét, ám a többség a saját világát akarja felhozni. Én arra jutottam, hogy egy világ se fogadja be igazán a kívülről érkezetteket és itt a Földön csak a harmadik generáció érezheti magát odavalónak. Amikor jobban megismertem azt a világot arra jutottam, hogy ez senkinek sem fog bejönni, aki a Földön szocializálódott és létre is hoztam egy új szférát a két világ között. Ez is pont olyan, mint ahogy a Nyugatot látják Afrikából, ami egészen más, mint amikor belülről teszik. Itt is csábító, amit előzetesen hallani az Égről, ám amikor belülről látod, mintha egy kedves Észak-Koreában éreznéd magad. A Földön a keleti világok hasonlítanak legjobban hozzá és inkább a közel-keletieket értem ez alatt, mert sok távol-keleti ország túl modern lenne ennek érzékeltetésére. A fidesz világ amúgy kiválóan tükrözi őket, ami nem meglepő, hisz az már lényegében ők, csak a terveiknek 20%-án állva.

Előző anyagaimban említettem, hogy újabb hatalomváltás következett be, amiből itt még nagyon keveset érezni. Ha valaki 10 év múlva ezt elolvassa, akkor érti meg igazán. Ez amúgy nem egy hirtelen időpont, mert minden ilyen műveletnek van az időbe visszaható ereje, vagyis az elemek már korábban elkezdtek úgy viselkedni és alakulni, hogy nem is tudták, hogy mit miért csinálnak.

Hogy hogyan fog megtörténni? Ez ennek az új technikának az előnye, hogy senki sem tudja. Aki belelát a jövőbe vagy ilyen magasabb dimenziós előnye van, sosem lehet abban biztos, hogy az igazságot látja-e. Ráadásul a valóságok szétválása miatt ennek most nincs is sok értelme. Én is azt teszem, amit mindig, a legjobbra számítok és a legrosszabbra készülök. A legrosszabb jelen esetben az, hogy megint le kell mondanom azokról az álmokról, amikre már nagy szükségem lenne és engem fogtok látni olyan szerepekben, amiket azért kell eljátszanom, mert nincs más erre a megfelelő minőségben. Az a gond ezzel az éginek mondott vezetéssel, hogy nincsenek felkészülve az egyéni érdekekre, amikor erre válaszul kiiktatják a rációt, akkor faék egyszerűekké válnak és mivel nem ismerik ezt a világot, tönkre is teszik. Az ÉlményPark vezetés tesztelésére pedig nem volt lehetőségem ilyen méretben, ami azt jelenti, hogy minden élesben megy. Ennek vannak felelősei, többnyire olyan lények, akik világában soha semminek nincs felelőse és úgy gondolom épp itt az ideje, hogy megismerkedjenek vele.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése