A majomtól származunk?

Többször kerültem abba a problémába, hogy egyik oldalon itt a tudomány, ami bizonyítékokat mutat fel valamiről, amiről viszont az ezós irodalom és a saját benyomásaim és kommunikációm is mást mond. Ha elkezdek csak a tudományra hivatkozni, akkor rengeteg témát értelmezési tévúton kellene bejárnom. Ha pedig csak az ezós dolgokra hivatkozom, akkor komolytalan vagyok a tudomány szemében. Ha pedig a kettő együtt próbálom, akkor értelmezhetetlen katyvasz lesz a vád, amiben tudományoskodom, ezós kitalációkkal vegyítve. Inkább döntsétek el ti, én már eljutottam oda, hogy tényleg leszarom, ki mit mond.

A tudomány bizonyítékokra és logikai következtetésekre épít. Ennek az a hátránya, hogy erősen függ a rendelkezésre álló információktól, erre a legjobb példa a régészet, amit erősen korlátoz, hogy halvány fogalmuk sincs az akkor élt emberek világlátásáról. Ott van Abu Szimbel, amiről az ezós források azt írják, hogy ezek reális méretek, ugyanis a magasabb dimenziós lények méretei messze meghaladták az emberét. Erre bizonyíték a bejárati ajtó mérete, ezt a bizonyítékot viszont nem fogja elfogadni a tudomány.


Minél nagyobb dimenziószintű volt egy ilyen lény, annál nagyobb volt a mérete is. Érdekesség, hogy vannak olyan leletek, amik ezt bizonyíthatnák, ám a régészek ezeket nem hozzák nyilvánosságra. Ugyanis a tudomány állít valamit, amit ezek a felfedezések megcáfolnának, viszont senki sem tud előállni új elmélettel.


Ha tehát ilyen leletek léteznek, akkor felvetődik a kérdés, hogy az ember kialakulásáról alkotott tudásunk mennyiben helytálló. Vagyis hogy az ember a majomtól származik és Afrikából indult ki, tehát a feketéktől származunk. Ám a probléma ezzel az, hogy hiányzik a köztes láncszem. Az ezós irodalomnak is van egy magyarázata, akit érdekel itt elolvashatja az egyik ilyen könyvet, de létezik egy weboldal, ahol az ezzel kapcsolatos lényeget röviden is el lehet olvasni. Van nekünk is egy Arvisura nevű ősi anyagunk, ahol az egyik Arvisura foglalkozik is ezzel a témával. Itt egy szerencsétlenül járt űrhajó legénysége alapít egy társadalmat, ahol idővel keverednek az őslakossággal. Arra jutottam, hogy ezek mind olyan igazságok, amik egy megváltozott valóságban tűnnek csak megfejthetetlennek, talán azért, mert mindenki emelkedett és hozta magával a történetét. De az is tény, hogy létezhetett előző globális civilizáció, ami eltörölhetett egy még régebbit, ha hihetünk az ICA köveknek, ahol emberek és őslények együtt láthatók (erre van régészeti bizonyíték is, mégpedig két lábnyom). A nyilvánosságra nem hozott bizonyítékok másik oka minden bizonnyal az lehet, hogy ezek aláásnák a Nyugati Civilizáció önmagáról alkotott képét és a tudomány hatalmát. Van még egy érdekes könyv, amiből idézek, hogy aki nem akarja elrontani a hangulatot a linkekkel, képben legyen.
A Marduk hosszú, ellipszis alakú pályán keringett, amelynek egyik gyújtópontja a Nap, a másik pedig egy közeli galaxisban lévő csillag volt. A keringési pályán egy teljes „kört” (ellipszist) 3600 év alatt tett meg, így egy marduki év 3600 földi évnek felelt meg. A bolygó ásványkincsekben szegény volt, ezért lakói a hosszú keringési útvonalat kihasználva a közelbe kerülő bolygókon bányászati tevékenységet végeztek. Amint a bolygójuk közelébe ért egy másik bolygónak, leszálltak rá, és ott tevékenykedtek sok-sok éven keresztül mindaddig, amíg a Marduk a Napot megkerülve újra távolodni kezdett. Így történt ez a Földdel kapcsolatban is. Az anunnakik egy ilyen látogatás során alkották meg a fekete emberi fajt. Ezért nevezik őket a korai sumér agyagtáblákon a fekete fejűek istenének. Teremtésük története a következő: A Földre küldött mintegy 600 anunnaki már belefáradt a nehéz bányamunkába. Panasszal fordultak a földi látogatáson tartózkodó királyukhoz, Anuhoz. Kérlelték, hogy enyhítsen sanyarú sorsukon. Anu megszánta őket és parancsot adott egy új, bányászatra különösen alkalmas embertípus kifejlesztésére. A megfelelő genetikával rendelkező embriót a király leányának, Ninhurszag hercegnőnek a méhébe ültették be, ő szülte meg az első fekete embert. Az új lény az Anu-Dam (A-dam) nevet kapta. A-dam jelentése: dolgozók a bányában. Az eseményt a sumér agyagtáblák is megörökítették. Hasonló gyökerekkel bír a magyar apu (A-pu), illetve anyu (A-nu) megnevezés is, mindkettő sumer eredetű. Itt kell megjegyeznem azt, hogy a könyv megírásakor nem vezérelt semmiféle rasszista szándék, vagy gondolat. Nem akartam megsérteni egyik fajhoz, vagy rasszhoz tartozó embertársamat sem. Csupán a történelmi hűség kedvéért térek ki a különböző fajú embertípusok megalkotására, mégpedig azért, mert ezeket különböző célból hozták létre az alkotók. A fehér embertípust is azért alkották meg, hogy szolgálja őket, de a fekete ember kifejezetten a felszín alatti bányákban végzett fizikai munkára lett megteremtve. Genetikai programjuk szerint élettartamuk 40-50 év volt, erős fizikummal lettek megalkotva, a fizikai munka mellett isteneik, létrehozóik szolgálata is feladatuk volt. Ez a mai napig érezhető. A többi emberfaj azért érzi úgy, hogy a fekete faj örökké szolga marad, mert a genetikai emlékezetben ez van eltárolva.
Vannak tehát az emberiségnek olyan ősi anyagai, amiket nem vesznek figyelembe és vannak olyanok, amiket igen. Az biztos, hogy ha ezeknek csak egy töredéke igaz, az már cáfolja a majomtól származás elméletét annyi kiegészítéssel, hogy a szíriuszi teremtés során talán a "sár" vagy "földi por" kifejezés utalhat a majom génekre, hogy megmaradjon a földi kapcsolat.

Van még egy érdekesség, ez pedig a "tiszulszki hercegnő" esete, amiről bennem inkább az időutazás gyanúja merült fel. Mindenesetre beindult az ellenpropaganda és az sem segített az ügynek, hogy Oroszország területén találták a leletet.

Egy tudós ezekre azt fogja mondani, hogy a DNS nem hazudik és ezen át nyomon lehet követni az emberiség kirajzásának útját. Ami az afrikai elméletet fogja igazolni. Ám a nagy kérdés az, hogy ezek az eredmények nem manipuláltak-e olyan érdekek mentén, amik összefüggéseit eltitkolják előlünk. Hisz ha a pénzt azok adják a kutatásokra, akik az egyik érdekcsoport tagjai, akkor el is tudnak minden más elméletet törölni a köztudatból. Ha az iskolában csak az egyiket tanulod, de híján vagy a másik álláspontjának, akkor az egyiket fogod elfogadni igazságként.


A teljes előadás megtekintése itt


A meditációs éveimben hozzám eljutott információk alapján biztosan állíthatom, hogy bennem erős kétségek vannak mind azzal kapcsolatban, hogy a majomtól származunk, mind azzal kapcsolatban, hogy a fekete embertől. Ha kinn létezik egy magyarhoz rendkívül hasonló turul nyelv, amit sokan beszélnek a galaxisban, ők is a földi majomtól származnak? Ja, bocs, ufók nem léteznek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése