A magyar gazdaság helyreállítása

Nem összeszerelő üzemeket kell létrehozni és a munkahelyek létrehozásával villogni, hatalmas közpénzekkel megtolva azokat a nagyvállalatokat, akik idejönnek. Nem kell elnyomni a szürkeállományt és abba kell fektetni. A mágiával nem a gyengékre kell lőni, hanem oda, ahova ezek nem mernek, inkább benyalnak nekik.

Ha innen üzenhetek az illetékeseknek, felhívnám a figyelmet arra, hogy jelentős eltolódás van a mérték és arány szintjén, amit korrigálnék. Ez óriási pénzeket jelent, amik így visszakerülhetnek az államkasszába. Persze az Orbán utáni időkre gondolok, amikor a fidesz már a történelem szemétdombjára került. A jelenlegi ellenzékkel együtt, tisztelet a kevés kivételnek.

A világot uraló pénzkartell vezetői biztosan nem lesznek erre nyitottak. Nem gond, majd az utódjaik azok lesznek. Vagy ha nem, akkor az ő utódjaik. De ezeknek a pénzeknek vissza kell kerülniük!
Elképzelni nem tudjátok, milyen tudású emberek vannak nálunk elnyomva a perifériára szorítva. Miközben a seggnyaló gazembereknek bőven jut bármire közpénz. Ez, amit itt láttok csak a jéghegy csúcsa és lassan 10 éves anyag. Kiváló lehetőség a gondolkodásra.
Új világ jön! Ha nem vagytok hajlandók felébredni, akkor ezt is végigalusszátok. Mivel megoldottam, anélkül is. Tudom, hogy a jelen olvasóim nem az a réteg, de akkor ez az üzenet a többieknek szól, akik majd akkor érkeznek, amikor rájönnek, hogy ők a győztesek oldalán szeretnének lenni:

Kapjátok be, gyáva férgek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése