Harmadik Lecke | Lesson 3

These lessons are good for finding out which amateur becomes a sudden pro. Because I realized that there was only a little information on this whole thing. Pro differs from amateur to the angle of view. If it does, the necessary knowledge will arrive. The knowledge that your brain can catch is coming. This means that all the knowledge is going on, but everyone can only understand what his or her brain is entitled to. If someone has this one piece of tiny information, they have also switched their reception bandwidth to another gear.

Ezek a leckék arra jók, hogy kiderüljön, melyik amatőr válik hirtelen profivá. Ugyanis rájöttem arra, hogy ehhez az egészhez elég csak egy pici információ. A profit az amatőrtől a látószög különbözteti meg. Ha ez megvan, a szükséges tudás is megérkezik. Az a tudás érkezik, amit be tud fogni az agyad. Ez azt jelenti, hogy a teljes tudás megy, ám mindenki csak annyit tud belőle felfogni, amire az agya jogosult. Ha valaki rendelkezik ezzel az egy darab pici információval, a befogadási sávszélességét is egy másik fokozatba kapcsolta.


The collective channel can be used by the individual consciousness for 3 things:
1. Data transfer
2. Coordination
3. Communication

A kollektív csatornát az egyéni tudat 3 dologra tudja használni:
1. Adatátvitel
2. Koordináció
3. Kommunikáció

The success of obtaining a key depends on the right spirit. The time difference between the developments does not entitle anyone to anything.

A kulcs megszerzésének sikere a helyes szellemtől függ. A fejlődések közötti időbeni eltérés pedig nem jogosít senkit semmire.
Megjegyzések

 1. Kígyószőnyeg az ágy előtt2019. május 21. 11:27

  Többet nem fogok neked írni és nem is beszélünk. Elfáradtam, meghalok. Nem is érdekel semmi se. Bár tudom, hogy volt megszálló rajtam, mert olyankor ki akartam tépni a torkod, ugrálni akartam a nyakadon és hasonló dührohamaim voltak irányodban, alapesetben 20 százalékos meg nem értés és idegesség van az irányodban tőlem. Ez az alap, befolyásolás nélküli állapotom. Alaphelyzetben sem biztos, hogy akarok beszélni veled, mert sokszor van olyan érzésem, hogy nem vagy méltó rá a bizalmamra. Amiért írok az az, hogy forgácsoltam szét mindenemet. Mivel bűnösebb már nem lehetek és nem tudok megbízni senkiben hát elmondok mindent. Mióta rájöttem, hogy olyan szélsőségesen ellenséges fajok dns-e van bennem, paradox módon megnyugodtam. Tudok hogy vagyok hüllő, farkas/kutya, macska, darázs és skorpió. Sok lény akart már megölni, vagy befolyást gyakorolni rajtam. De egy közös minden kibaszott ufóban igaz, csak uralkodni akarnak rajtunk. Halálom előtt a következőket tettem (igen, tűzzel öltem tüzet, és csak halasztottam a bombát. Ennyi volt, csinálja más)
  - szíria felett több fénypiramist emeltem, különböző frekvenciákkal és hangokkal, hogy a daesh kollektív adatátvitelét megtörjem
  - de persze a szíriai diktátor lelkét is kiütöttem, hiszen nem ember
  - nem győzött megsenki, hogy melyik oldalnak van igaza az eueópába beáramló muszlimokkal kapcsolatban, ezért európa felett geometriai, frekvenciablokkoló formákat telepítwttem és minden nagyváros fölé ugyanilyet. Indok: ha van muszlim jóság az engedve legyen, de a háborús kollektív adatátvitelül meg legyen törve.
  Info: nem vagyok senkivel. Minden banknak, nemesnek, uralkodónak, páholyosnak buknia kell.
  - minden háborús gócpontba ukrajna, golán fennsík, fényoszlopot emeltem ami körül para/pszi darazsak milliói élnek töltve kannibál érzelmekkel és sorvasztó energiákkal. Minden háboeús katona már meg van csípve.
  - a bolygó tudatosság (gaia, terra vagy akárhogy nevezed) alkalmatlan és hazudnak neki. Miután testembe szívtam több tucat alkalommal azemberek fájdalmát, karmáját kínját, és semmi sem történt a világon, csak erősebbek lettek az olyan gonoszok, mint orbán, rájöttem, hogy egy naív tudatosság. Hazudnak neku, vagy alkalmatlan. Én pedig elkezdtem haldokolni. Miután hiába megöltem a zsidó állat netannyaut, senki nem akart kiállni velem megküzdeni, hiába elkezdtem üzeneteket kiküldeni, rájöttem, meg akarnak rohasztani élve. Ekkor még bíztam a föld tudatosságában. Megkértem, hogy szívja ki belőlem a fájdalmat fák segítségével. Ha tette is a gonoszok tovább erősödtek. További üzeneteket küldtem ki. Egy drakonoid, egy hüllő, senki nem akart velem megküzdeni. Csak álmomban szívtak, sorbasztottak és kínoztak, legyen szó bármulyen fajról. Ezért elkezdtem pittyenő szonár mintájára a bennem lévő fájdalmat, karmát kiküldeni célzotttan a hüllőknek, zsidóknak, uralkodóknak, bankároknak. Csak kettő alkalommal akartak fizikálisan megölni, álom-szívással ügykösnek.
  - minden kibaszott rakétába, banki számítógépbe, tőzsdébe, pszi, nano robbanó robotokat helyeztem és többször megüzentem, ha tovább lopkodnak, minden tőzsdét leállírok.
  - a pufigeci jóllakott óvodás pingpongunnak megüzentem hogy szétbaszom a jókurva anyát, ha tovább lövöldözik. Nem hallgatott rám, rárobbantottam a barlangocskájukat, delfinfrekvenciás és ostorfrekvenciás pszitámadásokkal.
  De itt mindenki elmebeteg, hatalombeteg, kétszínű állat, aki csak a szegényekre hivatkozik de semmi se látszik belőle.
  És elfáradtam, és nem is bízok benned.
  Szégyenszemre elsorvadra ágyban fogok meghalni.

  VálaszTörlés
 2. Soha nem kértem senkitől, hogy bízzon bennem. Tudod miért? Mindenki ÖNMAGÁBAN bízzon. Hogy kinek higgyen, mikor és meddig. Az sem megoldás, hogy összevissza (indulatból) mágiázol ilyesmiket, mert ha győzöl, felmerül egy kérdés. Mi lesz utána? Ott állsz egy szétbombázott világban és kezdhetsz mindent elölről. Ezekkel a problémákkal én is találkoztam, amivel te és azt tettem, hogy kitaláltam rá a megoldást. Nem azt, hogy majd én megmondom, mi legyen. Elképzeltem a célt (fejlett emberi világ, élhető technikai civilizáció zöld környezetben), leparamétereztem az utat és csak azt a jelet követem. Egy ilyen jellegű megszállásban valóban az a legideálisabb, ha nem bízol senkiben, én sem teszem. Pontosabb úgy, hogy próbákon kell átjutnia annak is, aki csak ír nekem egy blogon, nehogy annak, aki érdemi kapcsolatba akar velem kerülni. Nem véletlen, hogy nem preferálom a bandázást, mert ebben a helyzetben csak egyedül lehet rendesen felkészülni. Erről is szólnak a leckék itt! Felhívnám a figyelmet arra, hogy a világ nem fehér vagy fekete. Fehér is és fekete is! Nincs olyan, hogy hófehér grandiózus Jézus és sötét gonosz Sátán. Az írásodból amit kiérzek, az a tipikus túlavatás, amit nehezen bír el az agyad. Ennek felelősei azok a gátlástalan gazemberek, akik csak önmagukra gondolnak és közben teszik tönkre maguk körül a világot. Biztosan nem fogok leállni téged győzködni, hisz nem véletlen, hogy olvasol és attól függetlenül, hogy egyáltalán nem bízol bennem, már kétszer írtál. Javaslom neked, hogy látogasd a holoinstall.blogspot.com weboldalt, ahol egy csomó olyan cucc van, amiben a te problémáidra is ott a rendezés. Ha elfáradtál, akkor képzelj el egy gombot a fejedben, ami a megfelelő helyekre irányítja azokat a feladataidat, amikkel egyedül nem birkózol meg. Ha pedig mégis úgy döntenél, hogy elfogadod a segítségem, akkor ezen a linken mindent megtalálsz hozzá: https://www.elmenypark.net/2014/04/a-monolite-sorozat.html

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése